![]() |
Re: Club ESPERO
nu vreau sa fiu carcotas dar pare cam alergata masinutza asta....Oricum sa o stapanesti sanatos :)
|
Poze irelevante pt a putea spune ca masina e alergata... nici macar nu se mentioneaza ceva de starea motorului :)
Esper0 sa o stapanesti sanatos si sa faci milionu de km fara reparatii :) Intradevar vopseaua pare cam matuita, dar nu e problema, se rezolva :) |
Multumesc frumos si sa dea domnul sa ajung milionul de km fara reparatii.am sa mai revin cu poze dupa ce am sa mai modific cate ceva la ea.
|
am si eu o rugaminte la voi.... aveti si voi o schita.... ceva... cu usa de la espero.... imi trebuie sa fac o matrita ceva... vreau sa fac interiorul din fibra de sticla....Sau aveti alte ideei?
|
tu crezi ca ar putea exista o schita cu cusa de espero separat??? mergi la baietii care fac asa ceva din fibra si te rezolva ei, fara nici o schita... bani sa ai...
|
da dar am si yo utilajele necesare pt fabricarea matritelor... router CNC ... masina de debitat polistiren cutter-ploter pt autocolant... freza....strung....etc. tot ce imi trebuie...dar.... imi trebuia o schita ceva .. atunci imi ramane doar sa ma duc la dezmembrari auto si sa iau o usa de espero pe care pot sa fac teste... :???:
|
Eu nu prea inteleg ce vrei sa faci... fata de usa? Sau panoul din interiorul usii?
|
fata de usa .. din interior unde e boxa butoanele de la inchidere ... tota fata aia... ma intelegi..
|
ma puteti ajuta?
|
Nu exista asa ceva, pune mana si masoara ,da fata de usa jos deseneaza pe o foaie mare de carton, etc....si tu ai espero !
Daca vrei sa faci iti faci si singur fara ajutorul nimanui. |
Stie cineva de la ce opel se potrivesc bolturile de la usi, din cate am observat cele de la Astra F sunt cu 1 mm mai groase decat cele de Vectra A, a inceput sa troncane usa de la sofer si imi face pe creier...
|
Daca bolturile de Espero sunt ca cele de Cielo, atunci se potrivesc cele de Kadett E.
|
Quote:
Si eu am dat de problema asta.. Le-am schimbat si degeaba, asa ca acum a ramas sa pun periodic niste ulei acolo la ele si nu se mai aude.... |
Quote:
ce ai vrut sa zici prin "si u ai espero..." ? Adica nu inteleg...dar in fine...Nu te-am intrebat in mod special pe tine... poate sunt persoane pe forum. care au modificat deja si stiu despre ce e vb si ma pot ajuta... |
da.... sunt multi care si-au modificat fetele de usi.... Iar prin "s tu ai espero" ziceam ca ai si tu maina si fa-ti schita sau direct pe usa.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning