![]() |
Re: Masini - Made In Constantza
ma gandeam la Moga...da' ala cred k shi-ar lua mai degraba un morgan roz bombon cu shtrasuri aurii:D....shi jante d-alea spinner aurii cu dolarei:))
|
prea tare postu tau. mai ales ca e nr 69 . cifra magica
|
imi pare rau ca nu am mai apucat sa fac o poza la un porsche GT negru cu nr de germania....masina se aude bestial exact ca in nfs mw..... mi se ridicase parul pe mine ....absolut dementiala masina
|
Daca nu ma insel catalina are un Peugeot 307 cc , rosu , avend CT-XX-Leu la nr. dar sigur Morgan-ul nu este al ei , DMX l-am vazut porche-ul GT la Crazy si un Aston Martin DB9 si am mai vazut porche-ul gt la iesire din constanta spre ovidiu , dadea flashuri ca nebunu !!! in jur la 190 avea lejer !
|
mergeam eu mumos p langa rex p bicla de dimineatza...shi ce-mi vad ochishorii....porsche-u carrera GT....mi-era rushine s-o shi ating:))
|
eu aseara aveam in jur de 16-170 dupa el si shau ii tot dadea pe blv 1 mai . Mai era si unu cu un porsche jep dupa el si i-o si 2 bmw-uri coada... cred ca daca ne lua radaru inebunea sa vada 5 masini in super jar prin oras ....cred ca le sareau girofarurile...
Masina arata bestial ...dar sunetul este incredibil de puternic si patrunzator....si la stop nu se aude nimic...doar in mers... |
p.s. e id-ul lu miki ...:)
|
CT-xx-RWZ ...ursuletz....il stitzi ....e ceva de el ...e in vreun club ...ca il vad mereu ..si am vazut ca ii cam da jar ....
|
porsche-u ala l-am mai vazut shi akm seara p ferdinand...:O...mutulica eram
|
porsche-ul ..lam vazut si eu prin agigea ...va datzi seama cum a trecut ....strada fiind goala ........VRUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
da frumos se mai aude |
RWZ ala nu e in nici un club,crezi ca toate masinile care mananca jar au soferii in vreun club ?e pur si simplu placerea de a fugii pe strazi.oricum masina aia a mancat strazile acum cativa ani,deja cred ca e pe final saraca si mai da in ea cat mai duce
|
vad ca si ai ci mananci **cu gura plina ....ba baiatule nu-ti mai da cu parerea unde nu stii ....o sa-i zic proprpietarului ca e unu care zice de masina lui ca e pe final si sa vedem ce zice....poate o sa ai curaj sa-i spui in fata ce zici si aici....
|
eu ma bag ca musca in *** calului sau u te tii dupa mine oriunde postez ?u doar vorba aia o stii ,doar atat te duce capul?daca esti mai istet lasa-ma sa mananc pana ma satur
|
Quote:
Alooo televiziunea....ce a-ti patit....v-a lovit caldura....chill out...valabil pt amandoi.:rolleyes2 Ce draq... |
sunt on topic :)
3 Attachment(s)
belea de masina vazuta in mamaia
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:32. |
- Copyright 2026 4Tuning