Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Masini - Made In Constantza (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/897-masini-made-constantza.html)

k4r4 20-08-06 14:41

Re: Masini - Made In Constantza

ma gandeam la Moga...da' ala cred k shi-ar lua mai degraba un morgan roz bombon cu shtrasuri aurii:D....shi jante d-alea spinner aurii cu dolarei:))

bogdan C.E.T. 20-08-06 17:08

prea tare postu tau. mai ales ca e nr 69 . cifra magica

D_M_X 20-08-06 23:12

imi pare rau ca nu am mai apucat sa fac o poza la un porsche GT negru cu nr de germania....masina se aude bestial exact ca in nfs mw..... mi se ridicase parul pe mine ....absolut dementiala masina

CT-XX-EFS 21-08-06 09:17

Daca nu ma insel catalina are un Peugeot 307 cc , rosu , avend CT-XX-Leu la nr. dar sigur Morgan-ul nu este al ei , DMX l-am vazut porche-ul GT la Crazy si un Aston Martin DB9 si am mai vazut porche-ul gt la iesire din constanta spre ovidiu , dadea flashuri ca nebunu !!! in jur la 190 avea lejer !

k4r4 21-08-06 10:48

mergeam eu mumos p langa rex p bicla de dimineatza...shi ce-mi vad ochishorii....porsche-u carrera GT....mi-era rushine s-o shi ating:))

BlueEyes 21-08-06 12:11

eu aseara aveam in jur de 16-170 dupa el si shau ii tot dadea pe blv 1 mai . Mai era si unu cu un porsche jep dupa el si i-o si 2 bmw-uri coada... cred ca daca ne lua radaru inebunea sa vada 5 masini in super jar prin oras ....cred ca le sareau girofarurile...
Masina arata bestial ...dar sunetul este incredibil de puternic si patrunzator....si la stop nu se aude nimic...doar in mers...

BlueEyes 21-08-06 12:12

p.s. e id-ul lu miki ...:)

Most_Wanted 21-08-06 20:23

CT-xx-RWZ ...ursuletz....il stitzi ....e ceva de el ...e in vreun club ...ca il vad mereu ..si am vazut ca ii cam da jar ....

k4r4 21-08-06 20:26

porsche-u ala l-am mai vazut shi akm seara p ferdinand...:O...mutulica eram

Most_Wanted 21-08-06 20:39

porsche-ul ..lam vazut si eu prin agigea ...va datzi seama cum a trecut ....strada fiind goala ........VRUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
da frumos se mai aude

GABBY_ 22-08-06 09:27

RWZ ala nu e in nici un club,crezi ca toate masinile care mananca jar au soferii in vreun club ?e pur si simplu placerea de a fugii pe strazi.oricum masina aia a mancat strazile acum cativa ani,deja cred ca e pe final saraca si mai da in ea cat mai duce

D_M_X 22-08-06 10:59

vad ca si ai ci mananci **cu gura plina ....ba baiatule nu-ti mai da cu parerea unde nu stii ....o sa-i zic proprpietarului ca e unu care zice de masina lui ca e pe final si sa vedem ce zice....poate o sa ai curaj sa-i spui in fata ce zici si aici....

GABBY_ 22-08-06 13:26

eu ma bag ca musca in *** calului sau u te tii dupa mine oriunde postez ?u doar vorba aia o stii ,doar atat te duce capul?daca esti mai istet lasa-ma sa mananc pana ma satur

ERY 22-08-06 21:49

Quote:

Originally Posted by D_M_X (Post 527678)
vad ca si ai ci mananci **cu gura plina ....ba baiatule nu-ti mai da cu parerea unde nu stii ....o sa-i zic proprpietarului ca e unu care zice de masina lui ca e pe final si sa vedem ce zice....poate o sa ai curaj sa-i spui in fata ce zici si aici....

Alooo televiziunea....ce a-ti patit....v-a lovit caldura....chill out...valabil pt amandoi.:rolleyes2 Ce draq...

GABBY_ 22-08-06 22:15

sunt on topic :)

3 Attachment(s)
belea de masina vazuta in mamaia

All times are GMT +2. The time now is 17:32.

- Copyright 2026 4Tuning