![]() |
Re: CLUB Fiat SEICENTO
dezmembreaza cineva seicento cu geamuri electrice ? ma intereseaza tot ansamblul de macarale cu partea electrica , butoane etc
|
Rulmentii i-am schimbat eu (pe spate), nu mai stiu exact pretul ca am luat mai multe componente. Daca imi amintesc bine pe undeva pe la 80 - 100 RON, dar nu bag mana in foc.
Cu distantierele vb cu morph poate te poate ajuta el, insa ar fi de preferat sa fie usore pentru ca si asa e micuta masinuta. Pentru geamuri electrice, si eu am avut fantezia asta , am gasit la un moment dat kit din ala universal, dezavantajul fiind ca mergea foarte greu in comapratie cu unul original so spor la cautari. p.s: a iesit destul de bine bad boy hood-ul, asteptam boze cu bolidul vopsit |
2 Attachment(s)
revin cu poze in care masina este vopsita
trebuie sa ma ocup si de spoiler adica sa il tai si sa pun plasa sper sa nu fie prea greu , mai ales ca trebuie sa ii pastrez liniile m-a costa prea mult zic eu acum ramane la aprecierea voastra : vopsea + alte porcarii 270 ron mana de lucru pentru capota , plafon , indreptat si vopsit usa de pe partea mea 400 ron |
Quote:
|
am o problema cu rezervorul de benzina , CURGE. Stie cineva unde as putea gasi unul nou mai ieftin , am fost la unele magazine de piese auto sa ma interesez de preturi unii mi-au cerut 650 ron altii 1500 ron , DOAMNEEEE daca mil dadeau si plinu facut luna de luna l-as fi cumparat JUR , poate imi da-ti sugestii ceva in afara de faptul ca as putea sa il sudez ceea ce o sa si fac daca nu gasesc unul mai ieftin
|
ce parere aveti daca sa zicem dau jos catalizatorul si sonda este inainte de catalizator , o sa creasca consumul? la itp nu imi fac probleme
|
am uitat sa intreb , voi cam cati km mergeti cu un plin ? respectiv 38 L in conditii de oras , nu ma intereseaza in afara
|
Quote:
Quote:
|
poate vinzi rezervorul , ti-am dat pm
|
pityku ... merg si eu maine pe la seicento`u meu de piese sa vad daca are rezervor .. da nu promit nimic ...
elemente de caroserie nu vrea nimeni ?? bari .. usa dreapta ... geam ... tabla ... :) ??? |
Quote:
|
Quote:
|
motor nu este pe ea ... eu am luat`o pt tabla .... :) si usa stanga :P
|
vrea cineva niste gume debica navigator 2 155/70 R13 all season rulate maxim 200 km cu tot cu jante de tabla ? au si garantie 2 ani
|
Da de ce le vinzi pitykule :)) ia zi?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:18. |
- Copyright 2026 4Tuning