Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Fiat (https://forum.4tuning.ro/319-discutii-fiat.html)
-   -   CLUB Fiat SEICENTO (https://forum.4tuning.ro/319-discutii-fiat/87694-club-fiat-seicento.html)

pityku96 23-11-09 20:05

Re: CLUB Fiat SEICENTO

dezmembreaza cineva seicento cu geamuri electrice ? ma intereseaza tot ansamblul de macarale cu partea electrica , butoane etc

strik3ru 24-11-09 17:01

Rulmentii i-am schimbat eu (pe spate), nu mai stiu exact pretul ca am luat mai multe componente. Daca imi amintesc bine pe undeva pe la 80 - 100 RON, dar nu bag mana in foc.
Cu distantierele vb cu morph poate te poate ajuta el, insa ar fi de preferat sa fie usore pentru ca si asa e micuta masinuta.
Pentru geamuri electrice, si eu am avut fantezia asta , am gasit la un moment dat kit din ala universal, dezavantajul fiind ca mergea foarte greu in comapratie cu unul original so spor la cautari.

p.s: a iesit destul de bine bad boy hood-ul, asteptam boze cu bolidul vopsit

pityku96 25-11-09 13:50

2 Attachment(s)
revin cu poze in care masina este vopsita
trebuie sa ma ocup si de spoiler adica sa il tai si sa pun plasa sper sa nu fie prea greu , mai ales ca trebuie sa ii pastrez liniile

m-a costa prea mult zic eu acum ramane la aprecierea voastra :
vopsea + alte porcarii 270 ron
mana de lucru pentru capota , plafon , indreptat si vopsit usa de pe partea mea 400 ron

morpheusmaster 25-11-09 13:51

Quote:

Originally Posted by pityku96 (Post 2835692)
revin cu poze in care masina este vopsita

Foarte smechera!!! Cat tea costat?

pityku96 04-12-09 22:53

am o problema cu rezervorul de benzina , CURGE. Stie cineva unde as putea gasi unul nou mai ieftin , am fost la unele magazine de piese auto sa ma interesez de preturi unii mi-au cerut 650 ron altii 1500 ron , DOAMNEEEE daca mil dadeau si plinu facut luna de luna l-as fi cumparat JUR , poate imi da-ti sugestii ceva in afara de faptul ca as putea sa il sudez ceea ce o sa si fac daca nu gasesc unul mai ieftin

pityku96 05-12-09 12:22

ce parere aveti daca sa zicem dau jos catalizatorul si sonda este inainte de catalizator , o sa creasca consumul? la itp nu imi fac probleme

pityku96 05-12-09 14:14

am uitat sa intreb , voi cam cati km mergeti cu un plin ? respectiv 38 L in conditii de oras , nu ma intereseaza in afara

AB-04-ASS 07-12-09 17:33

Quote:

Originally Posted by pityku96 (Post 2862800)
am o problema cu rezervorul de benzina , CURGE. Stie cineva unde as putea gasi unul nou mai ieftin , am fost la unele magazine de piese auto sa ma interesez de preturi unii mi-au cerut 650 ron altii 1500 ron , DOAMNEEEE daca mil dadeau si plinu facut luna de luna l-as fi cumparat JUR , poate imi da-ti sugestii ceva in afara de faptul ca as putea sa il sudez ceea ce o sa si fac daca nu gasesc unul mai ieftin

Problema clasica la Seicento. A fost facut si un recall de la FIAT pentru rezervoarele care rugineau. Si al meu s-a spart si am pus unul nou care acum sta degeaba cu 20 de L de benzina in el in garaj :sad:.

Quote:

Originally Posted by pityku96 (Post 2863797)
ce parere aveti daca sa zicem dau jos catalizatorul si sonda este inainte de catalizator , o sa creasca consumul? la itp nu imi fac probleme

Avem motoare mici...cu cat poate sa iti creasca consumul? :-)

pityku96 07-12-09 17:43

poate vinzi rezervorul , ti-am dat pm

Bogdhanel 07-12-09 17:45

pityku ... merg si eu maine pe la seicento`u meu de piese sa vad daca are rezervor .. da nu promit nimic ...

elemente de caroserie nu vrea nimeni ?? bari .. usa dreapta ... geam ... tabla ... :) ???

pityku96 07-12-09 17:48

Quote:

Originally Posted by Bogdhanel (Post 2870012)
pityku ... merg si eu maine pe la seicento`u meu de piese sa vad daca are rezervor .. da nu promit nimic ...

elemente de caroserie nu vrea nimeni ?? bari .. usa dreapta ... geam ... tabla ... :) ???

Bogdhanel l-as fi preferat in stare cat se poate de buna , nu vreau sa il mai schimb

AB-04-ASS 07-12-09 17:51

Quote:

Originally Posted by Bogdhanel (Post 2870012)

...motor???

Bogdhanel 07-12-09 21:23

motor nu este pe ea ... eu am luat`o pt tabla .... :) si usa stanga :P

pityku96 10-12-09 16:34

vrea cineva niste gume debica navigator 2 155/70 R13 all season rulate maxim 200 km cu tot cu jante de tabla ? au si garantie 2 ani

morpheusmaster 10-12-09 20:04

Da de ce le vinzi pitykule :)) ia zi?

All times are GMT +2. The time now is 02:18.

- Copyright 2026 4Tuning