![]() |
Re: Toyota Supra vs. oricine peste 500 cp
Cum a decurs evenimentul? Ceva timpi?:D
|
|
Quote:
Superb eveniment.... |
Foarte frumos evenimentul cat si participanti, concurenti pe masura. Unde gasim niste timpi ?
|
Am inteles ca o Supra a atins 350 km\h pe mila. A ta cumva ? :)
|
Eu am avut din pacate cel mai mare ghinion inre participanti!!!
Am muncit ultimele 3 luni la maxim si masina am terminat-o in ultima zi, nu am fost singurul care a lucrat pana in ultima zi dar am plecat cu masina fara teste prea mari la drum... Acolo am avut probabil singura mea sansa in viata sa intalnesc am langa mine o masina de peste 1,5 milioane pe care sunt sigur ca o bateam..... La mine au mers doar primele 2 viteze, la a 3-a sa bulit ceva la motor....merge numai in 5 cilindri.....la fata locului nu am mai avut nici un chef sa desfac motorul sa vad ce sa intamplat...foarte ciudat este ca pe un cilindru nu am mai avut compresie deloc....era 0 !!! Ori este paguba foarte mare ori este vreo supapa deschisa... Viteza mea max a fost 164 kmh :) Königseeg CCXR a avut la cursa cu mine 310kmh.... Restul suprelor au trecut toate peste 330kmh...ceea ce o faceam si eu fara probleme... Au venit la cursa si rusii de la Moscow 500 si numarul 1 al lor cu un porsche de aproape 1000cp.....dar au c-am luat bataie. Aveau si un Gallardo cu 1500Cp cu ei dar avea cutia de viteze stricata.... In rest evenimentul a fost de milioane....si pagubele la fel :) La 2 curse sa stricat si motorul la Könnigseeg......si multe alte masini. |
La pomul laudat sa nu te duci cu sacul. :lol: referitor la fiabilitatea supercar-urilor.
|
Quote:
|
Quote:
|
:shock::o atat mai pot zice! :D Rar asa evenimente cu asa masini.
On: Pacat de motorul tau, eram curios de timpii scosi. Spor la treaba si la teste cu Supra |
5 Attachment(s)
|
Aici este o cursa intre cea mai rapida masina de la rusi si Supra din Berlin.
https://www.youtube.com/watch?v=TJz2LN6p3Lc |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Low boost nu este neeaparat adevarat, are pe primele trepte 2,4 Bar si pe a 6-a 1,80Bar... Eu aveam softul pe 2,8 Bar si ultima treapta pe 2,20 Bar !!! Era frums sa fi vazut diferenta deoarece el are un turbo mai mare ca mine.... |
| All times are GMT +2. The time now is 19:01. |
- Copyright 2026 4Tuning