![]() |
Re: Klanurile ( TEAM-urile ) din Constantza
Quote:
|
Quote:
PS: nu iti face tu griji de tensiunea mea si nici ce conduc ;), de suportat ne suportam, vad ca tu nu te mai suporti, poate vii sa imi dai si 2 palme data viitoare, amical normal, sau poate sa-mi dai niste bani sa-mi iau alta masina. Quote:
|
Rvr foloseste si tu multiquote.
|
Quote:
|
Quote:
|
:crazy:perfect...:wave:
|
e vorba de cristi xx-xx-DNC ??
|
Sfatul meu dragi baieti , cei de la X-Team Racing Club sa nu va mai datzi cu nimeni din SV , asta pt inconstientza cu avariile in coloana de ieri ... si dupa cum ati vazut astazi a fost cel mai mare dezmatz de politie rutiera de la aqua 3 masini de rutiera au intrat inauntru cum nu au venit niciodata , numere , oprit , amenzi , tot au venit dupaia dupa 2 ore tarziu din nou , au bagat in masina lor unu din oameni si l`a dus si la sectie nu stiu exact motivele , acum inca 3 masini la iesire de la aqua opreau tot .... DACA SUNTETI CU CAPU PE UMERI , nu va mai duceti dupa oamenii care nu stiu tzine un gratarel in secret , si presimt k data viitoare cand mergeti in coloana cu avariile puse pt un gratar o sa va sparga cineva stopurile si semnalizarile sa uitati de ele!!
|
Quote:
|
deci cat de inspirat am fost ca nu am venit....ca de obicei cand e vrb de una mai mare iese kk praf si exact la asta m-am gandit .......of of of ce ti-e si cu racingul asta... auzi! mergi la gratar cu avariile puse...hahahahhahah
|
Stai calm Adi...ei au venit cand deja se terminase ce era important...si da...am observat si eu...parca mergeau la nunta. :)
|
Quote:
|
Nu a-ti deranjat...asa este, si nu a-ti fost invitati tocmai pt modul in care va face-ti prezenta....cand o sa stiti sa fiti mai...subtili, probabil o sa se schimbe lucrurile...pana atunci...e bine sa ramana asa.
PS. noi am plecat pt ca am fost anuntati de venirea voastra. |
Se stia si de la plecarea din aqua magic de coloana voastra cu avarii puse inclusiv cand ati ajuns la ovidiu s-au dat telefoane sa plece lumea ca veniti voi cu avariile puse , vba lu ERY , de-aia au si plecat.
RVR iti zic eu nu erau pt alcool m-au oprit si pe mine , si numa de alcool n-a fost |
au venit aseara .. la fel cum zice si Adi yzf-u si au luat 1 baiat dintr-un logan 82 cox si s-au mai luat de unu cu un opel ... si nu opreau pentru constum de ach00oll .. opreau pentru linie continua .. pentru radarul din mamaia .. abea dupa 2 - 3 noaptea au avut activitate pe baza combaterii consumului de alcho00ol la volan ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:35. |
- Copyright 2026 4Tuning