![]() |
mashian e facuta pilaf .. praguri .. punte .. pedalier facut pachet ... poate sa faca din ea bmw .. dar un bmw care sa mearga pe 2 benzi ..
fat pe banda 2 si spatele pe banda 1 :) |
re
Pentru a inchide orice specula....NU ERA CU NIMENI IN MASINA ..intradevar mergea f tare...DAR NU FACEA CURSE...pur si simplu a pierdut controlul dupa curba si s'a intamplat inevitabilul.
|
acum am vazut mai bine masina si ai dreptate ,numai casco full il salveaza
|
Oricum ar fi inconstienta mare sa nu ai casco full la o asemenea bijuterie de masina.
|
eh :roll: asta e :roll: Unii au si le strica si altii aproape ca nu mai au deloc :(
|
Mai bine il ai si-l platesti degeaba decit sa bulesti masina destul de tare si sa ti-o repare sa-ti iasa ca dracu
|
Re: Portul Tomis - News , Accidente , Care pe Care .
1 Attachment(s)
ia fiti antena ce burnout .. nu e de la noi .. dar e incredibil
|
cand am vazut acolo antena ...am crezut ca iar au dat astia de la antena 1 reportaje cu amsini:))
|
frate...shi-a lasat ala tot cauciucu pe shosea. sa mor io...super tare
|
e nebunie .... sa mor yo cat fum si cat a putut sa duca :)
|
bai da io nu intzeleg ceva ....la inceput masina fuge si cu frana de mana trasa daia o tzin aia ...si dupa acteva secunde cand o lasa de ce nu mai pleaca?....prinde alunecare sa rotzi si nu mai are aderentza?????
|
prea adevarat ...ala da burnout:D ..parca simt mirosul de cauciuc ars :D:D
|
daca te uiti mai atent masina avea pietre puse la rotile din spate ceea ce conteaza f mult mai ales cand pierde si aderenta pe fata.super burnout.asa l-as face eu de la primarie pana la capitol ,pe tomis :))
|
sapt. trecuta luni facuse accindent la marinaru ambulanta cu un matiz...si joi tot acolo tot un accident cu un chevrolet calos si cu inca o masina nu mai stiu ce marca era. cam periculoasa zona :)
|
cam neatenta lumea ... mai degraba ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning