Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Ce am vazut azi (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/82116-vazut.html)

sNap7 09-01-10 23:28

Re: Ce am vazut azi

Quote:

Originally Posted by mitza_27tyc (Post 2961634)
dar daca nu ma insel eu parca stiam ca e A8 S-line ala a lu Banciu...
din cate stiu eu parca e ceva diferenta intre S8 si A8 S-line...nu stiu sigur...

S8 e o echipare a motorului, V10 5.2L.
S-Line e o echipare interior+exterior si poate fi aplicata pe orice model de Audi incepand cu A3 pana la A8.
Asta e pe scurt...

mozolici_hd 14-01-10 21:38

2 Attachment(s)
Cadilac Escalade...jur ca m-am speriat cum merge...e o adevarata bestie...se sperie toti cand treci pe langa ei si ii dai in gura...

*HD_85_GEL* 14-01-10 22:37

pe unde ai avut placerea sa-l conduci?...e mare bestia....

Creative256 15-01-10 08:36

Cred ca e din Brad nu?

mozolici_hd 15-01-10 08:50

Da,e a unui neamt din brad,are mai multe masini...a venit la hd ca mi-o adus pompa de benzina si ulei din germania...si dupaia am fost la alba si am dat o tura in parcare la mall,pe strada nu mo lasat sa ies cu el ca ma opreste politia ca are numere de Florida :D.Cand m-am suit in el surpriza...nu am gasit schimbatoru:)) are maneta langa volan e automat.Oricum tare bestia :X

F.R.Sonic 15-01-10 15:03

Ba ce cautai tu asta micu in ditamai Cadillacu?? :) Masina aia nu are ce cauta in romania la cat au facut TALHARII astia carburantu :cry:

danyutz 15-01-10 15:26

Cazan de lux. Oribile masini.

Kedy 15-01-10 15:51

Depinde de gusturi ;) pe mine unul m-ar coafa da cred ca ar sta saraca in fata blocului pe bara la cat e benzina 8)

marku5 16-01-10 00:22

L-am vazut azi prin oras,frumoasa piesa.

fratzika 16-01-10 02:32

Foarte adevarate sunt parerea mea, interiorul e pe masura....

sNap7 16-01-10 12:18

2 Attachment(s)
Ce am vazut azi ... o masina aproximativ identica cu a mea.

mozolici_hd 16-01-10 13:03

Imi aduce aminte de o faza comica:)) Cand mi-am luat masina un vecin a fost foarte incantat de ea si si-a luat si el...apoi peste vreo 4 zile coboara dimineata si merge la masina...baga cheia,incearca sa deschida si vede ca nu poate...tot incearca si nu reuseste,merge pe partea cealalta...incearca iarasi nu reuseste apoi se uita la jante si observa ca nu e masina lui...:lol:(intre timp alt vecin il privea si zambea copios) dupa ce a vazut ca vecinul rade de el a zis cu glas tare:"pfff am uitat actele in casa"(sa nu se faca de rusine :D ) si pleaca in casa si pe scari m-a suant si radea si el de faptul ca si-a incurcat masina cu a mea:))) PS tare poza,si vezi in care te urci:D

dzrhd 16-01-10 13:08

tm-u avea in plus trapa eleronu ala si semnu incepatorului?:)

SpYk3 16-01-10 13:10

Quote:

Originally Posted by dzrhd (Post 2982866)
tm-u avea in plus trapa eleronu ala si semnu incepatorului?:)

plus sprituitoare in spoiler pt faruri,si nu avea capace :lol:

F.R.Sonic 16-01-10 14:09

Plus stergatoare "aero" si "clantele" si deasupra de numarul din spate vopsit in culoarea caroseriei pe cand la snap e "ceva negru" p-acolo si are stergatoare "normale" :D
++ in masina lu snap dormea cineva pe scaunu din dreapta :)

All times are GMT +2. The time now is 17:27.

- Copyright 2026 4Tuning