![]() |
Re: Golf 2 - B 76 BPR
frumos grafic...!!!
is curios ce timp poate sa faca pe 402m .... cum pui puterea jos :rolleyes2 ? |
Quote:
Acum am ajuns acasa, am cam mers continu de pe la ora 4.Daca sunt in viteza 3 si accelerez, patineaza toata viteza.Nu pot spune ca am niste cauciucuri foarte bune.Dar sa zic ca pun niste cauciucuri foarte tari, sa no mai patinez pe a treia,dar ce fac cu 1,si 2.Iar vinovat de treaba asta se face doar CRISTI MAIER.:lol::lol::lol::lol:. Eu iam zis ca nu vreau atatea cai, dar el nimic. In final vreau sa va spun, ca masina merge foarte bine,chiar nu ma asteptam sa mearga asa. |
felicitari pentru noile modificari si la mai mare :shock:
|
Quote:
|
Quote:
si pana la urma ce timp oficial are masina ? :D |
Quote:
Daca acum e o moda sa ai timp oficial, cand va fi o legala o sa ma merg sa am si eu timp oficial. Dar deocamdata ma duc prin oras sa ma plimb cu ea,ca daca ma duc la toate legalele si-o rup, crezi ca imi va da cineva bani s-o repar. |
Poza asta spune multe.
https://i628.photobucket.com/albums/u..._88_148_40.jpg Cu cata finete a fost lucrat interiorul...fara comentarii...felicitari celui care la facut. Detaliile in majoritatea cazurilor fac diferenta si ca sa ajungi la ele, in unele cazuri trebuie ani lumina. Succese :) |
de la ce model de masina sunt luate scaunele?
|
foarte bine arata pielea de pe bord si structura fetei usiilor cu boxele instalate:X....
intradevar felicitari propritarului ca a initiat ce a trebui si evident si celui care a facut |
[QUOTE=b777kap;3877837]de la ce model de masina sunt luate scaunele?[/QUO
Nu stiu pe ce masina au fost,le-am gasit le dezmembrari ,am dat 200 euro pe ele, dupa care le-am imbracat. |
[QUOTE=76BPR;3881620]
Quote:
|
LA MULTI ANI LA TOATA LUMEA,SI SPER CA ANUL CARE VINE, SA MA POT BUCURA DE BESTIE FARA PROBLEME.
|
Quote:
|
La multi ani BPR-ule:!:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:38. |
- Copyright 2026 4Tuning