![]() |
Re: Golf 1 - O cotoarba la dopat
cine a castigat dintre kadet si golf (frumoasa masina )
|
pai asta e ideea...in penultima poza sunt ei la start...iar in ultima...dupa o treime de pista e golful in fata....:D
|
sa intelegem ca a luat locul 1 la grupa lui? felicitarile mele :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Cu honda S2000 in grupa va fi foarte greu sa se mai castige S2-ul de alta marca.
Mai pun un filmulet de la tulcea cu SFI-ul lui Elvis. Felicitari pentru fairplay, e genul de om cu care iti face placere sa te dai. In alta ordine de idei azi a ajuns in garajul Republica o cutie cu grup 4,46. Am sa o imperechez cu FM-ul de pe masina si am sa vad daca iese vreun pui de cutie mai smecher sa pot sa misc tigaia mai repede cu el. Multumesc lui Iulian GTo pentru suport. |
La minutul 2.20 apare si Golful:D..https://www.youtube.com/watch?v=391yv...eature=related
|
salut vii la Alexeni ?
am pregatit ceva ..speram sa imi acorzi revansa.. :) |
Cred te-am vazut intr-o zi te duceai spre republica in "teste" , eu aveam cam 100km/h si nu am putut sa te ajung....si ai luat o groapa (auch)...super masina;)
|
La Alexeni trag tare ca sa vin.Am facut niste magarii in cutia de viteze si am mai strans blocantul; sper sa nu crape...Fata de anul trecut e cu totul alta masina, pot sa plec cu treapta 1-a tare, trage mult mai liniar, ne dam cu cea mai mare placere.
Mergeam mai tare ca nu am vitezometru.De obicei merg regulamentar in oras , atunci probam franele , poate ca de aia am calcat-o putin.Multumesc pentru aprecieri. |
Eu nu am apucat sa fac magarii in cutia de viteze ... dar e si la mine ceva in plan...sper sa ajungem sa ne dam. Baiatu' cu renault 5 vine ?
|
Vine alt renault 5 de la noi de la garaj care momentan merge mai bine fata de cel albastru de anul trecut.Cel albastru e in lucru si se pare ca va iesi ceva destul de tare dar mai in toamna.
|
Felicitari pentru masina! Arata si se pare ca merge foarte bine!
|
hai cristi trage tare;)
|
Quote:
|
Gata, masina merge.Trebuie neaparat sa ma obisnuiesc cu grupul asta scurt ca patinez mult pe treptele 1 si 2.Sper sa ne vedem cu bine la Alexeni.
Da, renaultul tot cu 1,4 va iesi. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:38. |
- Copyright 2026 4Tuning