![]() |
Re: E46 - black - TM 22 UPS
vizu .. ms! :D
aseara am strans in brate pt. prima data "caloriferu".. ce sa zic.. dragoste la prima vedere.. abia astept sa-l montez.. |
:lol:
fa-i niste poze la "calorifer" ca ne faci curiosi daca te-ai indragostit asa...:lol: |
2 Attachment(s)
........
|
E simpatic rau! :D
|
man , ai folie omologata?
|
so despartit de calorifer,nu mai doarme cu el in pat l-o trimis pe canapea?:lol::lol::-P
|
djhojd.. mersi de poze! :D
da man... am folie omologata..pe spate :) (pe geamuriile spate.. sa nu se inteleaga gresit..) laurentiu.. :d nu mam despartitde el.. ca-mi da cam.. 6 cai frumosh'... era calorifer si mai mic.. dar ala dadea maxim 2.. |
:) Frumoas proiectul asta! Tu nu ai facut resoftare la masina? Nu te bate gandu`? :-P
Sunt foarte curios si eu de o chestie. Poate stie cineva:Ambreiajul de pe 320d 136CP este absolut identic cu cel pus pe 320d 150CP? |
Mihai , cand esti pe mess , da un semn te rog.Vreau sa vb despre folie.Vreau si eu! :D (Omologata bineinteles.)da,si pe geamurile din spate,nu pe spate.
|
Quote:
|
da ce ti-ai pus acolo de iti da 6 cai ?
|
Mareanee... zeule... frumoase cazane.. pardon, poze! :D
BMnWa ..era doar o vorba... oricum imi da cam 2 cai maxim... dar se poate si 6.. |
Quote:
|
Quote:
se poate si mai multe:) daca vrei sa vii in Bucuresti un weekend...ne anunti :) ne intalnim sa fim muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulti :D. |
sa vina caius in bucuresti inseamna sa ii ia platforma masina din parcare si sa io lase pe Bd Magheru aici la noi...altfel isi ia adio de la M pack si cauciucuri..:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:14. |
- Copyright 2026 4Tuning