![]() |
Re: Masinile noastre, modificari, poze, detalii
in poza a 2-a zici ca ai numere rosii :lol:
|
Quote:
aa si nu vam zis ca miam pus numerele noi..am schimbat bv 24 ggs ca erau ale fostului propritar si miam pus numerele mele BV 92 PCS (1992 paunescu costin sorin:D ) |
cat a costat si ce acte iti trebuie ca vreau si eu numar nou !!!
|
Ia'ca m-am decis sa-mi postez si eu rasnitza, prima mea masina btw (defapt a doua ca prima a fost o lada 1500 din 1991 dar nah, mai mult mergea impinsa decat propulsata de propriul motor :lol: ). Este vorba de un Golf MK3 din 1993, 1.4i ABD 55 cp vii
https://img130.imageshack.us/gal.php?g=dscf2797x.jpg Masina a suferit ceva modificari de la achizitie cum ar fii: filtru sport (suna a ceva puternic acum lol), casetofon + subwoofer + boxe spate panasonic (din care una a crapat din pacate..doh) + bord cu turometru si mfa (inca nu e functional mfa'ul) + o gramada de becuri si beculete pe la panoul de climatizare si prin masina + altele pe care nu mi le aduc aminte acum. |
1 Attachment(s)
O mica modificare...
|
Sa ai grija sa nu te traga curentu' la urechi. E incalzit? Reglaj electric? Piele sau imitatie? :D
|
E full fara piele.:-)
|
[x] reCaro
|
Nu nu. E Sporco.
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
masinuta mea.............:)
|
bax...sunt mai de mult in bv :) am avut bertonele albastru cu 99 Luc la numar.. nush daca o stii
|
Tare urat arata spatele cu haionul shaved si numaru patrat lipit pe mijloc... Pe fata parca avea bara de opc.
|
1 Attachment(s)
nu mai avea de un an nr patrat pe mijloc il mutasem in fata si pe spate nr era lipit pe bara pun o poza .. si da are bara de opc
|
baietzi, vreau sa iau legatura urgent cu ALEX TOX si nu il gasesc! ma poate ajuta cineva? ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:09. |
- Copyright 2026 4Tuning