Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   Ghetto Tuning Bucureşti (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/72047-ghetto-tuning-bucuresti.html)

mihai.ghetto 04-11-09 21:30

Re: Ghetto Tuning Bucureşti

voi pune poze, momentan mai lucrez putin la bara spate. trebuie sa-i scot si gaura pentru stopul de ceata si sa fac un suport de numar in partea dreapta.

alu_okz 07-11-09 01:40

Salut ,

M-ar interesa sa facem la un Bmw e36 sedane urmatoarele :
-prelungiri bari fata/spate
-bad boy look
-eleron csl
-capota portbagaj clean
-eleron luneta

Astept de la tine un raspuns cu preturi ptr fiecare si timpul de manopera.Respect

mihai.ghetto 08-11-09 02:30

7 Attachment(s)
alu okz, ti-am raspuns

updates:
- bara spate de supernova, revizia 2 (astupat stop ceata + suport numar)
- prelungire capota dacia logan

crysty.bobok 08-11-09 16:52

Am citit tot topicul cam in 2 ore , si nu am auzit nici o vorba rea , se pare ca lucrezi foarte bine si pui suflet in ceea ce faci;)

Paote ne vedem la vara pt un bad boy p e 39 sau (daca am noroc ) pe un e60 am vz ca nu ai facut pana acum p e39 sau e60 dar improvizam noi ceva

Bafta!!! :;)

mihai.ghetto 08-11-09 18:19

multumesc :)
da, este un amanunt deloc neglijabil ca pana acum nu am avut nici o reclamatie sau probleme semnificative cu nici un proiect. daca au existat neintelegeri au fost minore si rezolvate in scurt timp.

sorin gti power 08-11-09 22:52

tine-o tot asa mihai ... bafta

pustiu_FUG 09-11-09 10:02

bad boy la matiz? pret t rog

florin_andrey86 09-11-09 21:06

3 Attachment(s)
salut.
in primul rand tin sa te felicit pt ceea ce faci, in al doilea rand am vazut ca ai multi clientii si asta inseamna ca faci calitate, NU cantitate.
o sa fiu scur si subiect, am un trabant si urmeaza sa-i schimb "dedesupturile"(motor, cutie, puntea spate, trenu de rulare fata toate golf 2) si m-ar interesa cat imi iei pt body kit (bara fata, spate, pragare), capota, aripi, fete de usi.
multumesc anticipat.

barbosa 09-11-09 22:18

Am si eu o intrebare poate stupida pentru tine, dar de o curiozitate maxima pentru mine: fibra are prindere buna pe plastic, tabla ? Este posibil sa crape la o groapa, sa se desprinda ceva de genul asta?

cristzy2006 10-11-09 01:23

foarte tare bara de nova...o intrebare la ce pret ajunge???

t@uru 10-11-09 08:31

O capota se poate copia din fibra? Eu o fac dupa cum am nevoie din tabla, inclusiv finisata cu kit si ce mai e nevoie ca sa iasa perfecta la copiere.

Renault 5

Bobby boss 12-11-09 22:44

Forta ghetto recomand , calitate de nota 20+ multa bafta in continuare.

B-61-KYS 13-11-09 12:57

sa te vad la ghetto in curte , cu topitura in lucru , Bobina !:D:D

PS. La Multi ANi , Mihaitza :) Sa fii sanatos si sa ne faci cat mai multe modificari :)

mihai.ghetto 14-11-09 03:48

salut si multumesc de urari :)

v-am raspuns tuturor cu intrebari

din pacate n-am reusit sa vin cu poze noi in postul asta, asa cum imi doream, pentru ca a fost o problema cu aparatul si le-am pierdut pe toate. aveam poze cu barile de supernova probate pe masina si niste modificari pe un logan, destul de interesante. va trebui sa fac altele...

matheo66c 14-11-09 07:22

6 Attachment(s)
Salut..MIhai...o sa vin cu loganu-ul intr-o saptamana maxim sa faci alte poze multam pentru lucrare...deja toti au spus numai de bine..despre "brabus"..

All times are GMT +2. The time now is 20:31.

- Copyright 2026 4Tuning