![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
Mai vin pe la tine ....ca imi dai sa beau ....sa mananc .. noroc cu maicata (super de treaba) la fel si tactu'.......poate ne chemi sa ii punem si lu' unchito un parasolar...=)) ca tot ne ruga :D8) (ateptam poze cu picioarele pe trapa ) :D
|
da da asteptam pozele cu picioarele pe trapa ;) :lol::lol::lol:..............Felicitari inca odata.......si sa dea Domnu sa faci ABSOLUT tot ce ti-ai propus cu masina asta ;)
|
Quote:
|
Alex rullz , midnight rullz :D
Pe aceasta cale, tin sa-i multumesc lu' alex care mi-a facut sarbatorile mai frumoase....Sincer, nu credeam vreodata sa ma bucur atat de mult pt succesul unui prieten. Respect man , friends 4ever...hope :lol: Poate de la anu' , garaju' ala va deveni "raureni tuning"...Sper doar sa mi iasa planurile cum vreau :D PS: Respect si pt mytza_07 :-P |
Mersi man ....ma bucur ca am pus ,,umaru" la montarea parasolarului sper ca visul Raureni tuning sa poata fi realizat pe viitor .....Respectele mele Mitza ( mersi de aprecieri....si de urare ,,frate skodist" )
|
nebunilor :)) ce e cu mama si tatal lui alex ca m`ati facut curios? S`a lasat cu baute si mancare? :)) Garaju ala il folosesti? Daca nu, de la primavara facem treaba in el :)) ne facem de cap.
|
E foarte tare garaju....Cand am intrat acolo, initial am crezut ca alex e ceva vin diesel din fast and furious ....probabil ca daca as fi in locul lui, as sta toata ziua in garaj :D....Cat despre mami si tati ...Ce faceti baieti, o cafeluta, un ceai ...haideti sa mancati ceva :lol::lol::lol:
|
il folosesc pt treburile mele la masina...tot ce am facut la masina acolo am facut cu exceptia foliei de pe geamuri...daca aveam si elevator...hehe...:X
cu cea mai mare placere ne putem folosi de el ^_^ |
Quote:
|
n'am nici daia :-S
|
stiu eu doi baieti care pt 50 ron pe zi iti fac ditamai gaura :))
|
La multi ani baieti. Fie ca in noul an sa vi se indeplineasca toate dorintele si sa rulati fin la toate competitile 8)
|
drumuri uscate, cai cu sute, cupe multe
si prietena mea zice: minte mai multa =))) |
1 Attachment(s)
Attachment 1244837
LA MULTI ANI!!! :caffine: :drunk::caffine::hug::dance: |
Mai sunt cateva zeci de minute pana vine anul nou.....cu aceasta ocazie tin sa va urez multa sanatate, fericire, implinirea tuturor dorintelor, si cati mai multi bani pentru tunning in 2010.
La Multi Ani !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:57. |
- Copyright 2026 4Tuning