![]() |
Re: Discutii despre masini
don, cand mai vine tipul cu passtul prin oras da si mie un beep ;) sa te sun sa vad unde sunteti. o sa mai ies si eu dar poate iese si el mai des. :D
ca vad ca s-a mai uscat pe jos si ma omoara curiozitatea :D |
Da man...
Adica ma facetzi organizator, ai? |
te facem sef de trib. e bine?
|
bufon :)))
|
Quote:
|
In martie cica dispare asa am auzit...
|
Quote:
|
Quote:
ce marfa ar fii....8) vummmmm vummm vumvmm vummv umvuvmm :mrgreen: |
hoooooooo bai dshockevo2..............calm.......cik a trimis UE o scrisoare lu' Tariceanu in kre cik il someaza sa scoata taxa asta....cik la polonezi statu returneaza banii celor care au platit taxa asta........
|
echipamentele reflectorizante (vesta) nu este obligatorie conducatorilor auto cu masa mai mica de 3500 kg . A spus acuma la o emisiune pe NationalTV - autoMondial
un site folositor ptr calcularea taxei de inmatriculare http://www.automobiletv.ro/specialTaxes.php |
Quote:
|
statu returneaza banii ;-)
|
or sa scoata taxa asta dar baga alta....itzi dai seama ca romania va ajunge cimitir de masini?
si mie mi-ar place sa o scoata,dar gasesc ei altceva cu care sa te taxeze;) |
nuj plm.....iti dai seama k o sa se aduk multe masini dupa 90 care ink sunt bune...io unu dak scoate taxa direct Astra F imi aduc sau Golf3.....
|
Salut!
Am si eu o intrebare ( :mrgreen: ) : Care e diferenta intre becurile cu Xenon si farurile cu Xenon. Tot ce stiu e de la chimie, ca este un gaz "nobil" , adica este foarte stabil . Multumesc! ~Mihai... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:58. |
- Copyright 2026 4Tuning