Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - M3 EVO 321 cp (fost 328i) - SV-08-LKN (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/69153-e36-m3-evo-321-cp-328i-sv-08-lkn.html)

Red Celica 25-03-10 16:25

Re: E36 - 328i - un nou inceput ! ! !

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 3218619)
16 mai 2010

mai barbate, dar ce colaj mi-ai facut???!!!! cu filmari din interior.... sunt incantat la maxim..... au iesit super fain filmarile... vreau neaparat toate materialele cu mine; si filmarile din/de pe masina si cele cu camerele mobile de pe teren... Fac o cinste mare daca-mi faci un DVD. Eu ajung in Buc de luni pana miercuri si poate ne vedem cumva daca ai DVD-ul...

Merci,

Razvan LKN

Red Celica 25-03-10 16:35

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3218623)
nu mai e prea mult , spor la treaba cu modificarile :twisted:

nu ii mai fac multe... oricum pana la CJ mai am la TM etapa nationala si Serbia - prima etapa KOE...

Razvan LKN

BMnWA 25-03-10 16:36

Quote:

Originally Posted by Red Celica (Post 3218647)
nu ii mai fac multe... oricum pana la CJ mai am la TM etapa nationala si Serbia - prima etapa KOE...

Razvan LKN

transplantul nu se anunta pana in mai ?

Red Celica 25-03-10 18:21

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3218650)
transplantul nu se anunta pana in mai ?

surprize...surprize....:lol::lol::lol:

BMnWA 26-03-10 00:03

Quote:

Originally Posted by Red Celica (Post 3218862)

go go gadget go !! :D

EvLSant0S 26-03-10 01:38

Quote:

Originally Posted by Red Celica (Post 3218629)
mai barbate, dar ce colaj mi-ai facut???!!!! cu filmari din interior.... sunt incantat la maxim..... au iesit super fain filmarile... vreau neaparat toate materialele cu mine; si filmarile din/de pe masina si cele cu camerele mobile de pe teren... Fac o cinste mare daca-mi faci un DVD. Eu ajung in Buc de luni pana miercuri si poate ne vedem cumva daca ai DVD-ul...

Merci,

Razvan LKN

se face
iti las pe privat nr de tel ma suni si rezolvam :D
succes

Red Celica 26-03-10 07:06

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 3220166)
se face
iti las pe privat nr de tel ma suni si rezolvam :D
succes

merci,

ti-am raspuns si eu...:lol::lol:

morpheusmaster 26-03-10 10:48

Quote:

mai am la TM etapa nationala si Serbia - prima etapa KOE...
Razvane, participi in campionatul King of Europe? (so belea)...toate etapele?

Red Celica 26-03-10 11:02

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3220723)
Razvane, participi in campionatul King of Europe? (so belea)...toate etapele?

Daca ma descurc cu finantele, vreau sa merg la cat mai multe, dar obiectivul esta minim 4: serbia, romania, ungaria si grecia.

Daca as gasi un sponsor, as merge la mai multe...:lol::lol:

Razvan LKN

duxter 27-03-10 17:00

Quote:

Originally Posted by Red Celica (Post 3218862)

Ai dat 2.8-ul ?

bere_audi80 29-03-10 21:56

Felicitari pt prestatia ta la romexpo, chiar ai reprezentat cu adevarat suceava, iti doresc sa o tii tot asa si in continuare. Asteptam cu nerabdare evenimentele de la suceava. Cand sunt programate?

augustin calin 30-03-10 00:33

Quote:

Originally Posted by Red Celica (Post 3220756)
Daca ma descurc cu finantele, vreau sa merg la cat mai multe, dar obiectivul esta minim 4: serbia, romania, ungaria si grecia.

Daca as gasi un sponsor, as merge la mai multe...:lol::lol:

Razvan LKN

Sa-mi spui si mie daca,cunosti locatia unde va avea loc evenimentul in Grecia ,in caz ca este aproape de Athena si imi permite timpul,poate o sa fiu si eu spectator...

Toate cele bune..

Red Celica 30-03-10 07:25

Quote:

Originally Posted by duxter (Post 3224245)
Ai dat 2.8-ul ?

inca nu, dar caut sa-l dau...

daca auzi ceva da un semn
Quote:

Originally Posted by bere_audi80 (Post 3231113)
Felicitari pt prestatia ta la romexpo, chiar ai reprezentat cu adevarat suceava, iti doresc sa o tii tot asa si in continuare. Asteptam cu nerabdare evenimentele de la suceava. Cand sunt programate?

merci, prietene.

nu am batut nimic in cuie cu evenimentele de la SV, ca acum daca nivelul a crescut atat de mult, nu prea se preteaza dimensiunile ce le putem oferi la SV cu ceea ce se vrea. Acum suntem supravegheati de comisia KOE care vine la fiecare eveniment si nu pot sai aduc si sa le arat o parcare mica...

Dar suntem in discutii si sunt sigur ca vom gasi o solutie.
Quote:

Originally Posted by augustin calin (Post 3231680)
Sa-mi spui si mie daca,cunosti locatia unde va avea loc evenimentul in Grecia ,in caz ca este aproape de Athena si imi permite timpul,poate o sa fiu si eu spectator...

Toate cele bune..

salut,

In Grecia sunt ultimele 2 evenimente in sept si oct. primul e la SERES langa Salonik,iar al doilea e chiar in Athena.

Bafta, poate ne vedemm pe acolo.

Razvan LKN

bere_audi80 30-03-10 10:39

Iti multumim pt tot ce faci pt comunitatea suceveana si sper din tot sufletul sa avem si noi macar un eveniment, chiar daca nu avem un spatiu generos pt asa ceva, dar eu zic k avem oameni foarte pasionati de tuning si de aceste sporturi cu motor printre care ma numar si eu chiar daca nu am cu ce sa particip deoarece masina mea arata groaznic si stiu k nu e cea ma potrivita pt curse dar are o personalitate puternica care a dovedit de multe ori k se poate tine aproape de alte masini puternice.
Multumim inca o data de eforturile pe care le depui pt aceasta comunitate.
Razvan unde te antrenezi? As vrea si eu sa vin la un antrenament.
Numai bine

miler21 30-03-10 18:39

Quote:

Originally Posted by Red Celica (Post 3231889)

nu am batut nimic in cuie cu evenimentele de la SV, ca acum daca nivelul a crescut atat de mult, nu prea se preteaza dimensiunile ce le putem oferi la SV cu ceea ce se vrea. Acum suntem supravegheati de comisia KOE care vine la fiecare eveniment si nu pot sai aduc si sa le arat o parcare mica...

Dar suntem in discutii si sunt sigur ca vom gasi o solutie.salut,

Razvane dar la Carrefour sau la Aeroport tot nu e suficient spatiu ? :D

All times are GMT +2. The time now is 09:47.

- Copyright 2026 4Tuning