![]() |
Re: E36 - 328i - un nou inceput ! ! !
Quote:
Merci, Razvan LKN |
Quote:
Razvan LKN |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
iti las pe privat nr de tel ma suni si rezolvam :D succes |
Quote:
ti-am raspuns si eu...:lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
Daca as gasi un sponsor, as merge la mai multe...:lol::lol: Razvan LKN |
Quote:
|
Felicitari pt prestatia ta la romexpo, chiar ai reprezentat cu adevarat suceava, iti doresc sa o tii tot asa si in continuare. Asteptam cu nerabdare evenimentele de la suceava. Cand sunt programate?
|
Quote:
Toate cele bune.. |
Quote:
daca auzi ceva da un semn Quote:
nu am batut nimic in cuie cu evenimentele de la SV, ca acum daca nivelul a crescut atat de mult, nu prea se preteaza dimensiunile ce le putem oferi la SV cu ceea ce se vrea. Acum suntem supravegheati de comisia KOE care vine la fiecare eveniment si nu pot sai aduc si sa le arat o parcare mica... Dar suntem in discutii si sunt sigur ca vom gasi o solutie. Quote:
In Grecia sunt ultimele 2 evenimente in sept si oct. primul e la SERES langa Salonik,iar al doilea e chiar in Athena. Bafta, poate ne vedemm pe acolo. Razvan LKN |
Iti multumim pt tot ce faci pt comunitatea suceveana si sper din tot sufletul sa avem si noi macar un eveniment, chiar daca nu avem un spatiu generos pt asa ceva, dar eu zic k avem oameni foarte pasionati de tuning si de aceste sporturi cu motor printre care ma numar si eu chiar daca nu am cu ce sa particip deoarece masina mea arata groaznic si stiu k nu e cea ma potrivita pt curse dar are o personalitate puternica care a dovedit de multe ori k se poate tine aproape de alte masini puternice.
Multumim inca o data de eforturile pe care le depui pt aceasta comunitate. Razvan unde te antrenezi? As vrea si eu sa vin la un antrenament. Numai bine |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:47. |
- Copyright 2026 4Tuning