![]() |
Re: My KYS !!
bravo domne treci pe langa mine la carol :) , in fine si eu o lalaiam la telefon, te-am vazut dupa ce ai trecut nice car :)
|
adevarat ca e frumoasa , si cand mai treci pe la rond uita te mai bine , poate ma vezi :D aseara nici daca aruncam cu bani in tine nu te uitai in dreapta :lol: vroiam sa vad grila , sper cu alta ocazie
numai bine |
trebuia sa te arunci in fata masinii, dar nici atunci nu se tie daca oprea :P
|
Quote:
|
Quote:
|
da..e vechi postu' . acum arata mai rau masina :)
@Cristi - imi pare rau ca nu am schimbat 2 vorbe...dar unde nu cunosc..nu opresc :) @Buga - la cata lume e de fiecare data prin zona...:) data aviatoare o sa ma uit mai atent ! PROMIT ! numai bine tuturor ... |
ce idei mai ai pentru junghi ? sau e top secret ca pana acuma ?
|
2 Attachment(s)
as avea eu o idee,o alta iesire sau toba japan style,ar moderniza un pic spatele,cu cea actuala parca e un pic mai invechita.ceva pe rotund gen
bafta la modificarii in continuare. |
NUT-ule - ai mare dreptate. Gandim la fel ! chiar zilele astea ma interesam de un tips ( toba din pacate nu pot pune ptr ca INCA e masina de familie ) cu gura rotunda ! pe la Borla nu prea am gasit..sau ce am gasit costau cat o toba sport :)
Cataline - imi place sa merg pe burta :) |
ma..iti ei toba sport cu silencer , atat timp cat ejti cu familia , ai silencer..nu se aude mai nimic(doar sti de la mine)
cand mai iesi cu golanii , bagi silenceru in portbagaj :) |
Interesanta si practica faza cu silcencer-ul atata timp cat esti cu familia sau pleci la drum lung sa nu iti uruie in cap faza cu silcence la toba:)
|
Quote:
|
subscriu si eu la faza cu silencer....daca ai mei parinti n-au observat nimic...eu zic ca e de bine:)))
|
mah...tot se aude, aici e buba !Dupa ce ca masina e rigida...si ma zgaltaie..mai bag si-o toba..deja....baga nevasta-mea divort :) cata...ma dai o tura cu silencerul cu tine? :)
PS./ plus ca toba atrage mult mai ager privirile politistilor.. |
1 Attachment(s)
inca o ipostaza...
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:43. |
- Copyright 2026 4Tuning