![]() |
Re: De ceva tunning show`uri nu se aude nimic ?
Quote:
|
Re: Discutii si taclale
Quote:
|
De pe care pagina ai luat quote ca nu vad?
|
de la ceva show de la Tg.Mures :D
|
Prima pagina din topicul asta. :lol:
|
Ltn.Mugly:pistoles: raporteaza ca intr-o zona nepopulata des spera sa fie ceva show anul viitor ..8):ihearu::pistoles::peace:
|
Unde in Oradea asta (sau Arad sau Timisoara) pot sa fac o cheie pentru un Audi A4 din 2006 pe sfarsit?
Cheie tip briceag cu 3 butoane ... frezatul, programatul cheii si sincronizatul cu masina. Am fost la nenea de langa fostul TVS (acolo in curte aproape vis-a-vis de Serviciul Parcari pe independentei sau ce strada e acolo) dar mi-a zis ca nu poate sa mi-o faca. |
pe 6 martie mai incearca vis a vis de Colors langa raiffesen bank mai este unul care se ocupa cu copiat chei si chestii de astea .
|
stiti pe cineva care pune folie pe geamuri in oradea la pret bun?ms
|
Quote:
ps. scria si mai sus ;) |
ms ibiza_boy87, n-am fost atent....
|
Am nevoie de vopsea pulbere pentru vopsirea unor jante. Am fost la Remoni, se poate face lucrarea doar ca nu aduc nuanta de vopsea pe care o vreau eu. Este cineva in Oradea distribuitor RAL?
|
Salutare tuturor,e careva liber in urmatoarele zile candva sa ma ajute cu o treaba in Bihor?? in satul Vărasău(nici eu nu stiu exact unde vine asta),dar am nevoie de o piesa de masina si n-am cum sa ajung acolo.
e cineva dispus sa de-a o fuga pana acolo?bineinteles contracost. Daca e vre-un binevoitor astept un raspuns pe PM sau [email protected] Multumesc |
Quote:
|
Quote:
Dar sa vin eu din bistrita Dus intors sunt peste 500 KM + piesa de care am nevoie,ceea ce poate nici nu valoareaza atata cat cheltuiesc pe drum. De asta as avea nevoie de cineva care e acolo in apropiere. Dar in fine..ms oricum de info ! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:58. |
- Copyright 2026 4Tuning