![]() |
Re: Femeia ...
Quote:
Lasa ca ne facem club! :) |
...ink putin baieti..si incpe sa m-i se faca mila d voi....:D :D :D (acum io nu m-am putut abtine)
|
Quote:
|
yeap RA_ , i know the feeling...
aici e vorba de mandrie, si de orgoliu ranit... noroc insa k nu tine f mult treaba asta.... si apoi treci la urmatoarea... si tot asa :) |
Mai aleks... depinde... pe mine ma roade inima de ceva timp..
Nu chiar on topic.. da treaca de la mine: Angajez Secretara |
Quote:
|
de atata vreme,iti dai seama cata chin am mancat din cauza asta!:lol:
|
see? de aia exista topicul asta, ca nu incetez sa ma minunez cum e cu femeile astea, si daca le descrii, te pierzi in ceea ce povestesti, pana nu mai intelegi nici tu nimic :)
trebuie sa le iei ca atare, e clar, daca vrei sa le definesti... esti victima :) |
Femeia = UFO ! :-??
|
De unde pana unde UFO? :D
Nu am vazut femei sa zboare. :D |
bine acuma... gen cum e ozn`u doar ca e femeie:D
|
Quote:
Quote:
|
Femeile au fost si sint cele mai sensibile la frumusete. Lor frumusetea le este accesibila. Barbatii doar aspira la ea. O vad, o admira, ii inchina poeme si se lasa patrunsi de ea. Femeile o traiesc in fiecare zi, se identifica, devin una cu ea, reprezinta frumusetea.
S-au spus despre frumusete multe vorbe de duh si s-au scris volume intregi. Concluzia este ca frumusetea se asociaza foarte bine fericirii. Pentru om aceste doua notiuni sint inseparabile. O femeie fericita este o femeie frumoasa. O femeie indragostita este o femeie frumoasa. Pentru ca si dragostea este legata, intr-un fel magic, de frumusete. Toate acestea le stie si le simte orice om. Barbat sau femeie, tinar sau batrin. |
Asta a fost spusa de o femeie. :D
Poate sa fie femeia super indragosita, super fericita ... daca e urata ... si nu are nimic care sa atraga barbatul - DEGEABA. :D |
nu chiar asa... daca femeia e urata... si este in lumea asta un barbat care o place exact asa cum e... atunci nu poate fi considerata urata... si cam asa este ... indiferent cum arati ... tot gasesti pe cineva cu care sa iti continui viata pana la adanci batraneti ... eu zic din ce vad pe strada... nu ca am trait eu asemenea lucruri ... asa mi se pare mie :D corectati`ma daca gresesc :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:18. |
- Copyright 2026 4Tuning