![]() |
Re: Masini de gagici
ok...sa lamurim treaba asta odata...
scurt pe doi,noi oamenii,cel putin unii,avem un fix cu proportiile...cum n-i se pare scarboasa o femeie de 40 d kile pe niste pantofi gen "copite"...sau cum nu ne place o femeie cu un c.r cat china de mare si fara sani...sau un barbat slab,dar cu fund mare de moare de invidie tanti flori de la etajul 2,si umeri cum am avut eu in clasa a 2-a,exact asa de neplacuta este pentru simtul estetic,o domnisoara 150 cm,filigrana,dragutica...pierzandu-se in interiorul unui tanc(de zici ca e knight-rider si merge singura masina),sau o doamna,gen "sotia macelarului din sat" care sta atat de inghesuita intr-o dacie de zici ca o sa aiba nevoie de un desfacator sa iasa din ea...si atat!NIMENI nu zice ca o femeie nu poate sa se invete sa conduca si o macara daca vrea.daca chiar e musai,o sa poata.:) iar masinile mici au farmecul lor,numai ca nu e chiar usor sa prinzi gustul.in afara de faza cu parcarea,este mult mai greu sa te descurci cu o buburuza.nimeni nu da un scuipat pe tine,si daca ai prioritate,de fapt nu ai...cu cei approx 60 de cai ce pun de obicei pe masinile astea,nu e usor sa tii pasul cu restul,asa ca toata lumea te depaseste,injura si iti face semne.trebuie sa stii ceva ca sa nu fii calcata mereu pe bataturi...pe linga un tanc,care si daca circula cu 20 km/h totusi este luat in calcul ca potential adversar in circulatie. |
Va multumim pentru aceste cuvinte doamna Trixi. :D
|
donsoara...te rog frumos!!!8)
incep sa ma simt ca batrana satului.... |
Gata ... donsoara. :D
|
1 Attachment(s)
masini si..o lume pentru gagigi :)
|
Quote:
|
sunt curios daca si-n carburanti au pus colorant...
|
cum naiba in alte state donsoarele si nu numai pot circula si pe biciclete sau pe scutere?
|
si pe aici circula
|
Quote:
frate... open your eyes! you live just like me in the same fuckin' city!!!!!!! :-P |
nu prea,am ales sa stau langa el.aici doar muncesc ...
|
ok... te scuzam :)
sunt o gramada... |
1 Attachment(s)
cum ziceam...pink..pentru duduia din tine.
|
Quote:
|
ce`am vazut mai nou ..
masina de femei = vw eos ... de preferinta alb sau rosu/visiniu .... plus ENORM DE MULTE BMW`uri .. numai azi in 10 minute am vazut fete la volan de e36/e39/e46 ... si nu doar 3 masini .... :shock: ... si ieri am mai vazut la volan de A6 / X5 si binenteles ... mercedes c320 :shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:03. |
- Copyright 2026 4Tuning