![]() |
Re: E36 - Project MHT
Aripi terminate, bara spate terminata, capota spate terminata, capota fata bad boy mai trebuie centrata, praguri.....unul momentan, urmeaza cel de-al doilea, bara fata cred ca azi. Vor urma usile tot din fibra si ma gandesc daca sa-mi pun lambo, sau nu, nu de alta dar tot e pe dreapta si vreau sa iasa ok....adika acum o fac si nu mai schimb nimik.
|
O poza ceva sa mai vedem si noi bestia?
Bafta pe viitor cu jucaria sa o vedem cat mai curand in actiune. |
Zilele urmatoare voi revenii cu poze. Sper sa imbin styling-ul cu drag-ul, asta ramane de vazut, eu zic ca se poate.
|
asteptam cu nerabdare pozele...am uitat sa te rog sa-mi arati masina:D
(offtopic)PS:Amandoi cu care am vorbit de axa cu came nu vor sa o mai vanda. Asa ca... |
aseara am vazut-o si eu "in direct" si vreau sa spun ca este (o dam in copilarisme) FOARTE TARE FRATE !!! bafta in continuare si vezi ca te sun maine sa cautam alea :D!!!
|
eu astept sa fie mai completa ca sa fie surpriza mai mare:lol:
|
1 Attachment(s)
update !!
|
upp de la mine...
torpila numai cand te uiti la ea face 1000whp:)) trebuie neaparat sa vin si eu sa vin sa ajut la ea:rolleyes2 |
1 Attachment(s)
update !!
|
O sa iasa ceva mai diferit...
|
sincer, sper sa o termin pana la vara, nu de alta dar mi s-a luat de dieseluri.:-( Sper sa nu uit sa mai merg cu ea, oricum ma mai antrenez la carturi
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
OFF:Trebuia sa faca toata masina din rigips si parchet laminat sa nu puna nici o poza iar la final vopsita nu banuia nimeni nimic.
ON: Oricat de frumoasa, usoara, urata ... ar iesi masina uitam ca e un pasionat ca si noi si nu ii apreciem munca, bafta . |
| All times are GMT +2. The time now is 12:16. |
- Copyright 2026 4Tuning