![]() |
Re: Al meu E30 3 2.5 12v Coupe ( wip )
Drum bun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Asteptam pozulici!!!
|
Iti urez si yo Santos ........succes si drum bun .....fara belele
|
cum sa uite de poze..;) tocmai el
sunt convins ca o sa se intoarca cu supeeeeer tari poze.. :D vacanta placuta santos.. |
drum bun si fara incidente! :D
|
DRUM BUN.
Si asteptam multe multe multe poze...eventual si un film doua |
Ma nene, la cata bafta i-ati urat, o sa faca accident! :lol:
Te pupa fratele tau ! |
haidi bah ai grija cu ea, k e primul drum pe care il face dupa mult timp :D ne vedem la intoarcere sa o vad si eu :D
|
8 Attachment(s)
De aseara am vrut sa postez dar n-a fost sa fie,nu mi-a mers netul
Ieri i-am luat placutele de frana,stergatoare,si chiar nu mai stiu ce i-am luat Azi sper sa terminam de schimbat placutele de frana pe spate si distributia Dupa care mai punem niste ornamente si sunt good 2 go la evacuare... Aseara am gasit evacuarea cap-coada, la fratele meu NOS`u, care mi-o da cu 100 de euroi :D ceea ce e ff bine , si fratele meu Nadir ma ajuta cu caratul ei .. cu o dacie papuc... :D unde apare fratele meu cristi care o sa stea cu mine toata ziua si o sa conduca papucu .. :D Eu mi-am facut bagajul de munte .. plec cu el la garaj, si il bag in portbagaj la urs .. Sper sa ma lase florica sa plec cu ea de acolo ... :) De abia astept .. am emotii mai mari ca la permis / bac la un loc .. :D niste poze de ieri .. mor de ea, sunt 100% indragostit de ea oh da, si ieri i-am pus si ceva care-mi mai da 10 cai pe putin :D ??? ? ?? ?? ?? ? ?? ?? ? ? ?? ? ??? ? ?? ?? ?? ? ?? ?? ? ? ?? ? ??? ? ? stickerul clubului :D a fost foarte emotionant cand l-am pus :D prima masina, primu sticker :d etc am fugit .. revin dum. seara cu poze alea alea saliu` |
hai cu ornamentele, fetele de usi, oglinzile tot sa fie la punct ca zici ca e in pielea goala :)
bravo ma...a durat ceva..si mia stii k imi ziceai..sper 3 saptamani ! stiu ce inseamna sa ai o maisna in service :) oricum..mai e un pic, si e gata de vrum vruuum... PS: vezi k tre sa mi-l dai o tura de bloc! |
felicitari
ma bucur f mult... abia astept sa dam o tura impreuna |
mama deci nu mai pot
la 3 iau evacuarea de pe grivitei , acum vine cineva sa ma ia , mergem in giulesti sa luam cheile de la papuc, apoi mergem in mihai bravu la garaj ne intoarcem , luam papucu, la 3 suntem pe grivitei , luam evacuarea,mergem la garaj, luam ursu , mergem in pipera, si de acolo cand oi termina.. sper sa-i mai prind pe astia din urma, sau sa ma astepte si pe mine ca primu drum sa-l fac cu masina noaptea si singur singurel pana in predeal , pe buna dreptate mi-e tarsha .. in fine wish me luck with the cops .. cine stie cunoaste :) p.s am uitat ca intre 1 si 3 tre sa mergem cu rotiile sa schimbam caucioacele, am luat 4 caucioace, pe fatza 195/45-50/15 :) spate 205/45-50/15 :) sa vedem ce mi-a gasit .. sa le punem .. pff de abia astept |
o intrebare lasi jantele alea ?
|
Citeste topicu "moderatorule"
|
-Acum 30 de minute draq gol (Santos) a plecat catre Predeal.....sper sa fie de bun augur acest drum si sa se bucure de ea......eu am iesit in seara asta cu ea pe strada...prima data....si inca ma gandesc daca am gresit sa i dau un 2jumate la un incepator. Sper sa se tina de promisiune si sa nu dea in ea........Drum Bun Santos!!!
|
4 Attachment(s)
Cum imi place mie .. le-am tras teapa la anonimi si le-am zis ca nu mai vin ,dar m-a sunat nadir, si nu vin doar eu la munte, merg si cu nadir, ce-i drept in 2 masini separate ca nadir m-a vandut p o pisda ... si deci tot singur merg in masina , da .. aia e .. :-P
am spalat-o .. e gigea rau d tot.. si acum astept sa-si faca nadir bagaju ... si plecam la predeal .. de abia astept sa le vad fatza baietilor cand ne-or vedea .. o sa merg incet .. si linistit.. nu mai am rabdare, nenorocitu asta zici ca pleaca in spania , atatea haine-si ia .. si deci dureaza.. si fiecare secunda doare :) ma bucur mult ca am terminat aproape masina ... :) si ca se poate merge cu ea la predeal .. un vis implinit ms florica, ms nea nicu si .. surpriza.. descarc pozele la nadir,acum am gasit usb`u .. sa vedetzi cam cum arata nenorocita acum :) an fugit, bye bye |
| All times are GMT +2. The time now is 07:37. |
- Copyright 2026 4Tuning