![]() |
Re: RWD Super5iams (Ex. GT turbo)
daca tot sunt la ignore, sa ma iau si de uscatorul ala de rufe cu doua etaje de pe haion?:lol::lol:
PS: crima rau cum arata ..spaele:shock: ( fara eleronul ala ) |
Iti prezint cu placere inversul masinii tale....
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1351142900 |
Quote:
sau e zeama mai buna la altii decat la tine ? :))) acum ca sa fiu on topic. cam mici adi evazarile :)) nu crezi ? baga si o poza din lateral sa vedem cat de mare e talonul la cauciucurile alea |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
originala masina adi, frumoase rotile! dar cine este aplaudiciul caruia ii place sa se comporte ca pe fb, apropo de like! a, este urecheatu, care cu haltech nu a putut sa se tina macar cu o batrana dacie cu motorizare de cinciulet! sunt ospatar, asta ma face diploma pe care o am, nu sudor(asta fiind un hobby), deci nu iti pot servi decat cele 3 boase ale mele pe care ti le pot suda de buze, asta ca sa nu mai vorbesti ureche! scuze adi ca prin asta ti am apreciat masina dar nu prea stau pe fb...imi omoara timpul tunatul motoarelor cu ap de sudura... ps. daca imi stergeti post ul sunte ti niste fetite!
|
Quote:
baga-ti mintile intre urechi pana nu ti le bag eu. stai jos pana nu te urechez si ti le fac mai lungi decat le ai deja. daca mai faci vreo referire la familia mea, iti rup mainile si te altoiesc cu ele pana zici stop pe rosu. ai 4, STAI JOS ! |
dupa cativa ani vad ca ai revenit la proiect, bravo man! in rest zici ca suntem pe forumul bmw...
|
Quote:
Hai sa te vad incercand .....abia astept ! PS - ne vdm pe strazi :) |
Quote:
In primul rand invata sa scrii corect si apoi mai vb si despre Haltech-ul meu. Cele trei boase i le poti servi familiei tale daca tot esti ospatar , la cina cea de taina Se vede ca ai diploma de ospatar dupa greselile de ortografie! Aplaudiciul sau cum ?? Oare cum se scrie corect ....??? Mai repeta clasele primare inainte sa te bagi cu mine in seama ! Fatalaule.... |
Quote:
PS - de gunoaie ca tine mi-a zis mama sa ma feresc (ca sa nu folosesc mai multe cuvinte care te-ar descrie mult mai bine). Daca ai ceva de zis fata in fata si nu "pe strazi" (cred ca ai avut o copilarie dominata de BUF Mafia) stii unde sa ne gasesti pe mine si pe Dan. Si mai usor cu pliscu ala mare ca s-ar putea sa iti inghiti limba odata cu vorbele care ies pe el. Nu ma cunosti tu pe mine ca sa iti permiti gargara asta de 2 lei. Scuze Adi de poluarea topicului. Hai sa mai vedem progrese la "cazan" :)) |
vrea cineva si parerea mea ?
|
eu!!!
hihi |
| All times are GMT +2. The time now is 13:15. |
- Copyright 2026 4Tuning