![]() |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
foarte tare MR CAT parerea mea....
la interior tre neeaaparat schimbata partea de jos a bordului cea gri ... volanul ar merge mult mai bn unul modelul din poza de mai jos ...de asemenea si cerculete cromate din jurul ceasurilor de bord .... http://www.imagehost.ro/thumbnail.ph...4c97d84d26.jpg |
Quote:
crom nu o sa adaug in nici un caz - ma gindesc la ceasuri personalizate Quote:
e normal sa nu fie pe gustul tuturor - nu e nici o problema |
Quote:
Fară crom că e păcat ai ales F bine Carbonul , nu merge şi crom ;) Ceasuri personalizate ar fi super ,să poarte amprenta Mr CAT!!! P.S. am intrat in familia BMW E36 - Going wild.. P.S.S Nu am uitat oltcitul , doar că mai are un frate mai mare , Honey a mea :D |
Quote:
|
http://images.rottentomatoes.com/ima...ious/ff4-5.jpg
Hmm..parca seamana Mr. Cat cu M5-u din 2F2F....sau mi se pare mie?:-s |
Sincere felicitari pentru masina,o adevarata bijuterie.Saru`mana si la cat mai multi km fara incidente!
|
Quote:
|
Este mult mai frumos Mr. Cat, poate cel mai frumos E39 din Romania, iar Bmw-ul din Fast&Furious nu este M5, probabil 540i cu M-Paket, priveste oglinzile si ai sa vezi; bafta la modificari in continuare
|
Quote:
sincer - chiar nu am vrut sa copiez nimic - dar piese de tuning pt e39 nu sint foarte multe asa ca asemanarile sint inevitabile asa cum e MR CAT - cu rele cu bune - ma defineste pe mine si asta mi se pare cel mai important |
6 Attachment(s)
poze de ieri de la brasov cu Mr Cat si Lenutza si apoi cu Mr Cat si Tyson Bear
pe Lenutza cred ca o stiti - e celebra la sectiunea Dacia iar pentru Tyson Bear trebuie sa spun ca de acum incolo incepe adevarata aventura a tuningului si ma bucur din suflet pentu el - mai ales ca sint sigura ca o sa iasa superb |
AM auzit eu bine e de vanzare??
|
Quote:
doamne fereste - nici in cele negre cosmaruri nu ma pot gindi sa ma despart de el |
De ce nu o bara fata cum are M5 E39, am impresia ca aduce a E60 si nu se potriveste. Ma rog, asa consider eu, gusturile nu se discuta.
In rest, masina e superba, felicitarile mele. |
Quote:
bara de m5 - e39 e prea folosita - si ce am acum pe masina e kit complet de la kerscher - am preferat sa fie toate elementele din acelasi kit ca sa se alinieze bine |
Felicitari pt. masina :D , te invit pe tine si prietenii tai (v-am admirat anul trecut in toamna la Oradea) in data de 10 Mai 2009 la Arad.Detalii la semnatura mea ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:04. |
- Copyright 2026 4Tuning