![]() |
Re: Roman
maa ... tu vorbesti serios :lol: chiar iti faci ecuson ? :lol::lol::lol:
|
Da ma :))
|
hahaha :lol: si isi mai face cineva ? :lol:
|
Bogdane ... cred ca vin si eu la 4Tuning Days ... tu cu cine stai acolo la romexpo ? ...daca vin pot sa stau cu tn ?!? ...ca nu prea am cu cn merge ... pot sa stau pe capu tau ? :lol: ... daca ai cum :)
|
daca iti faci bogdane ecuson, imi fac si eu...
|
Imi fac si eu banner si-l pun pe Romano-Americana :lol:
Abia astept sa inceapa :D |
Eu am glumit la faza cu ecusonu'...da nu sa prins :))...ne vedem acolo ;)
|
5 Attachment(s)
Un nou SUV in Roman destul de frumos ... ma rog .. e mai veche masina prin Roman .. dar proprietarul a facut accident ... si dupa ce a bagat-o in service a decis sa ii schimbe look-ul si sa o faca mai "speciala".
BTW-> Jantele de pe masina asta au fost pe Land Cruiseru' meu pana acum 1 luna jumate... :arrow:Si pozele ... spe sa va placa: Later Edit : Am uitat sa precizez ca masina avea jante stock , n'avea bullbar , era neagra , n'avea oglinzi cromate,xenoane si nici sistem audio ... si partea nasoala e ca masina are vreo 450 de mii de km si a fost rasturnata de 3 ori si alte 5 accidente :lol::lol::lol: |
Arata select asa la exterior...dar dupa 450 mii de km si atatea peripetii se mai merita sa bagi $ in ea?
|
scturoag eu din cate imi aduc aminte ultima culoare care era inainte de culoarea aceasta era un gri
|
Pai daca de vandut nu poate sa o vanda :lol: ca nu o sa o cumpere nimeni ... mai ales nimeni din Roman ... ca majoritatea stiu prin ce a trecut masina asta ... cred ca a decis sa mearga cu ea pana ii cad rotile ... si asa de vandut nu o sa o poata vinde ... ma rog ... poate ... dar la un pret de dacie ... 7000 mii de euro .. mai mult nu :lol::lol:
|
Quote:
|
Scuzama scturoag:D...nu stiam ca are mai multe....eu l'am vazut mai intai cu ala gri si acu l'am vazut cu asta alb si am crezut ca e acelasi...mai ales ca o vreme nu l'am vazut deloc si am zis ca in acel timp l'a revopsit
|
Quote:
|
ce am inteles eu din toata discutia asta a voastra e ca ..tipu cu suv`u ..e un sofer f bun... ar avea succes la scoala de cascadori profi.. :))) ahh si ca masina asta e foarte rezistenta.. :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:45. |
- Copyright 2026 4Tuning