![]() |
Re: Bacalaureat 2008
Quote:
|
bafta tuturor... si sper sa fie ca la oral.. :lol:
|
Quote:
Hai cu tupeu fratilor! |
Priviti partea buna a lucrurilor - daca picam o sa povestim nepotilor cum stateam pe forum si ne plangeam de mila ca nu stim nimic , dar nu puneam mana pe comentarii sa mai repetam ceva :lol:
Bafta la toti! ce-o fi o fi , cat de nashpa poate fi :)) |
LOL :lol: shantzule ai nota 10 de la mn , chiar mi-a placut faza cu forumul :))))))))) , cam ai dreptate !!!
|
bafta la toti...sa ne vedem sanatosi la primul salon auto si sa bem cu diplomele de bacalaureat in mana :lol::lol::drunk:
|
Bafta azi ca aveti nevoie:lol:Sa aventi numai note mari:-)
Partea I subiectu 88 Partea II subiectul 95 Patrtea a III subiectul 1:D basmu cult:-) |
Ma abtin sa nu injur dar nu am facut nimic la ratea a III - a adica am scris o pagina si ceva apropa de 2, nu am putu sa ajung la 2 pagini ca nici nu stiam mai nimic .... la partea a 2-a am mai scris ceva ceva si la partea 1 nu am facut decat pe 5 si 7 in rest am facut , tare imi e ca nu trec de 5 .
|
dupa bac ar fi o faza sa ne adunam toti cu carti, manuale, etc intr-o locatie (sa fie undeva la mijloc) si sa le dam foc la toate. acum am terminat si cu romana, am scris 4 pagini, cate prostii am scris nu stiu... sper sa iese macar de un 5
|
Cine plm credea ca va cadea exact prima varianta la III.
|
Sa-mi **** **** *** **. Da Doamne sa iau un 5! M-am incurcat ca bou :|
|
Quote:
A fost ok. Ma simt eliberat! =)) Nu ma asteptam sa cada basmul, dar a fost ok. Am scris 3 pagini la basm :) La subiectul II a fost iara ok.. am aburit bine. La I mai nasol.. pozezie de dragoste? :)) sunteti nebuni? cum sa fie aia de dragoste :)) ma rog.. aici a fost avantajul la cei care au citit toate subiectele.. ma rog. Nu a fost rau Per total, sper la un 8.. sa vedem acuma :) |
Asteptam rezulatele , am scris la toate:)
Tot nu am scapat de nichita , mi-e frica sa nu pice si la mate tot nichita :lol: |
sub1 - caca
sub2 - super tare sub 3 - destul de tare, oricum mai bine decat o poezie |
sa inteleg ca a cazut BASMUL la partea a 3a? pai baieti era cel mai simplu posibil BASMUL ! noi ne rugam cand am dat bacul sa avem basmul ca vrajeai cel mai mult la el, era cel mai usor.. sau un roman .. povestirea ! dar basmul era super pe vremea cand am dat eu toti il vroiam :) sa nu spuneti ca n-ati scris la basm ca n-ati avut ce :D succes la corectare :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning