Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Onesti (https://forum.4tuning.ro/438-onesti.html)
-   -   Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin Onesti (https://forum.4tuning.ro/438-onesti/43895-masinile-userilor-onesti-masini-tunate-stilate-aranjate-onesti.html)

TheFasterMan 03-05-10 15:46

Re: Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin One

Quote:

Originally Posted by Sl1V3R (Post 3329695)
Au, deci au de tot. Asta a fost sub centura, de fapt nu, a fost un uppercut din ala cum a primit Miranda de la Lucian Bute :rockon:. Da, asa da. Dar, daca vrei sa ma omori cu adevarat baga ceva cu un N/A nebun + cracaneala maxima cu jante d-alea imputite pe 15" si atat sau un S si mai :woowoo:. Mersi man.

Lasa ca poate ramane pe o data viitoare, eventual o sa-nvat sa fac niste poze mai... poze si o sa fie si o locatie pe masura.

N-aveti pentru ce sa-mi multumiti, ca n-am facut munca fortata, doar mi-a facut placere. Daca v-au placut, ma bucur, daca nu, va inteleg :lol:.

tura viitoare revin cu un VTI....:lol::lol:

Sl1V3R 03-05-10 19:07

Re: Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin One

4 Attachment(s)
Daca tot suntem la capitolul cele mai tari masini, am vazut si eu mergand Del Solul de mai jos. Absolut superb.

vti ftw

Sl1V3R 08-07-10 17:51

4 Attachment(s)
Japan = ichiban. Cred ca ati mai vazut-o prin oras, acum s-a intamplat sa am aparatul foto la mine si i-am facut niste poze :D. Oricum, o gura de aer proaspat de la toate rapciugele si rasinile de pe strazile noastre dragi - chiar daca are niste jante nu foarte faine.

razvan150 22-07-10 23:41

4 Attachment(s)
Masina tatalui meu ... care peste putin timp va fi a mea :D ... Sper sa va placa ... a fost al 2'lea mondeo din oras

Andrey_FL 23-07-10 19:57

buna venit printre noi...

dexter_20 24-07-10 19:20

4 Attachment(s)
Un logan care inca mai duce

Sl1V3R 14-08-10 09:04

1 Attachment(s)
A fost pozata in Targu Ocna de catre un prieten, dar mai mult ca sigur a trecut si prin Onesti :shock:. Avea numere de SUA, de Georgia.

TheFasterMan 16-08-10 07:02

Quote:

Originally Posted by Sl1V3R (Post 3584694)
A fost pozata in Targu Ocna de catre un prieten, dar mai mult ca sigur a trecut si prin Onesti :shock:. Avea numere de SUA, de Georgia.

wow:shock::shock: foarte tare masina

sRn- 25-08-10 23:06

Baiatu cu loganu stai pe undeva pe la Brasov (zona) ?

dexter_20 28-08-10 12:20

Quote:

Originally Posted by sRn- (Post 3610445)
Baiatu cu loganu stai pe undeva pe la Brasov (zona) ?

Dap. De ce esti asa curios?

Sl1V3R 31-08-10 07:30

12 Attachment(s)
In sfarsit am avut si eu ocazia sa studiez o bijuterie d-asta. Nici nu pot sa spun cat de faina e :joy:.

extrm 31-08-10 11:52

6 Attachment(s)
ceva frumos :D

sRn- 06-09-10 14:42

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 3615669)
Dap. De ce esti asa curios?

Iti vad masina mereu acolo ,langa trotuar sub copac :))

dexter_20 06-09-10 19:28

In Brasov? Poate confuzi lumea. Eu nu las masina langa nici un copac. Iar in Onesti, unde las masina nu sunt copaci.

Bmw_Rulllzzz 07-09-10 08:38

siguri confunzi masina. dexter nu se apropie la mai putin de 10 metri de orice copac, stalp.... :lol:

All times are GMT +2. The time now is 05:19.

- Copyright 2026 4Tuning