![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
Quote:
o sa fiu atent la ce ai zis si u robby asta nu stiam dar banuiam mi-a mirosit ceva doar ca am tacut inca ;):lol: |
Quote:
|
Quote:
imi cer scuze pt aceasta greseala. stima |
Gata .. s-a ales plafu' si de forumul acesta :sad:
dupa ce ca hi5'ul nu il mai actualizeaza nimeni ... S-a dus si asta !!! :cry: |
Quote:
sa stiti ca si Daca e masina ca si VW,Audi si toate marcile ..fac pariu ca daca se facea in alta tara nu se mai lua nimeni de saraca masina.... Hai sa nu ne mai certam si sa ne dam peste nas pt ca se presupune ca ne putem intelege,in fond si la urma urmei ca tunezi o dacie,ca tunezi un audi,sau ca tunezi un bmw(urs) e un motiv de lauda nu de cearta...grigore fara suparare pana acu nu ai schimbat decat o baterie primita cadou de la taicatu si ai indreptat ce ti-au strambat altii in trafic(modificari=0)....dj boss bravo ca ai o pasiune stimabila(nu bagi banii in aparate si la jocuri de noroc)....nu va suparati pe mine dar am crezut ca certurile pe teme aiurea se fac in privat nu pe un forum public sa ne facem de ras...dupa ce ca suntem un oras mic il mai facem si de ras!!! p.s. era sa uit robby nu te mai lua de grigore ca sti bine ce masina ai avut si pe ce bani si in ce hal ai dat-o,nici nu vorbi de tuning ca nu e cazul eu de ce tac?pentru ca si eu m-am apucat de 10 proiecte si nu am terminat nici unul,dar macar cand m-am apucat de ele o faceam ca la carte(aveam si grupies)... inca odata : nu va mai certati pe aiureli,daca aveti ceva ce merita stiut...spuneti cu toata gura fara bale si balbaieli,nu va mai tachinati pe masini si pe faptul k prima era cumparata de tata,intelegeti-va si voi odata si nu va mai faceti de ras in 1-ul rand pe voi ca oameni si in al 2-lea tot orasul pentru ca este un forum public...am plecat de la tuning si am ajuns la piata!!! Florin nu te mai supara si nu iti mai lua jucariile ca nu te poate trimite nimeni acasa de pe un forum public,invata sa accepti si bune si rele,eventual da sfaturi cum sa rezolvi o situatie nu mai certa oamenii ca agravezi,nu ajuti!! multa bafta in continuare si spor la tuning cum o fi el chiar si de criza!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
-daca zicea ca masina lui e unicata in severin - respect maxim ca e unica in severin, dar sa nu scrie ca face toate masinile din severin, ca deja visam prea mult -acelas respect il acord si lu djboss, a facut ceva dintr-o dacie, singurul lucru care nu ne place mai multura, e toba finala, chiar nu merge pe dacie, fara suparare "are capu prea mare si rosu". -eu nu am criticat pe nimeni, doar am incercat sa-i trezesc la realitate -tu stii cat am muncit eu si cat am investit in masini si aici nu vb de consupabile, ulei, filtre, distributie etc....... -hai sa ne "laudam" cu ce avem si ce am facut la masini, nu cu ce visam si nici cu neamurile de nustiu ce grad sau macar sa ne laudam cu tata (cel mult) -eu as da sfaturi si ideei, dar nu vezi ca toti se cred mai buni ca mine, nu-s eu cine stie ce expert in masini (in bmw sunt paralel recunosc) dar in grupul vag ma mai pricep cat decat -stii ca ajut pe toata lumea, nu tin cont de nimeni si nimic, ajut cum pot si pe cine-mi cere ajutorul, din toti "comentatorii" de pe aici tu si ovidiu89 ma cunoasteti cel mai bine si stiti ca asa se intampla, dar "nu poti sa scrii pe o foaie "MINTE" si sa le-o bagi in cap" (aici il citez pe spania) -am postat pt ca "Gangstah" mi-a folosit numele. -stima si respect |
Quote:
|
Quote:
stima si respect. |
Quote:
hai sa ne auzim de bine,spor la modificat si pe viitor poate mai apar si eu pe aici cu vreo modificare la masina!!! |
5 Attachment(s)
sa imi prezint si eu balena mea:D
|
Frumoasa masina. Ar merge sa ii faci jantele tot gri ca asa par mici
|
din pacate jantele le-am vandut acum am unele pe 15 da urmeaza cat de curand ceva cu buza:D
|
Si mai mari ca e masiva masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:29. |
- Copyright 2026 4Tuning