![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
asteptam cu nerabdare ce o sa iasa macar eu unu astept(mai mult ca sigur ceva frumos la cata grija ai de masina)poate ne intalnim week endu viitor ca spuneai ca ai sa ne spui ceva.
|
Se pare ca nu sunt sigurul cu rugina ascunsa. Ieri cand am spalat masina am gasit niste zone cam plinute de rugina. La tine pare ca e putin mai grav...Succes ;)
|
"da'i bice":lol::lol::lol:
glumeam...nu grabii omul k p urmaaa.... ce-mi fac cu ochiul stopurile alea de p spate!!:D (sa mai fac rost de finante si o sa dau iama p la desmembrari...poate gasesk si io cate ceva):-) bafta! |
Quote:
Merci tuturor de incurajari si urari,sigur va iesii ceva frumos:-) |
Las man ca e inca tinerica ;) La ce service te-ai gandit sa o duci?!
|
are ceva chit batranica, dar acum , daca e sa o luam dupa numar :D nu mai bine o faci neagra? BR 98 NIGger :D
|
auu....bogdan cum e posibil sa fie uscata masina .....:cry: pliinaaaa de ulei trebuia sa fie ...pacat ..dar se face ...:D
|
Snapy,o fac la cineva acasa..ca sa lucreze in tihna;)
Da Razvane,are ceva chit pe aripa stg spate(si pasaj)care a fost de 2 ori lovita..iau aripa stg spate noua si se rezolva:-) Pe dreapta spate au bagat ciobanii chit cu lopata si la usa si la prag..:evil:..piese pe care deasemenea le voi inlocui. Neagra..n-ar sta rau,dar totusi am alt plan in cap:-) Alex,ii bag periodic ulei in portiere si in pragul de pe stg(care se mentine ff bun)..dar unde erau deja formate gaurile nu mai avea rost:rolleyes2..am gauri in coltul din dr fata,la podea, si la aripa stg spate(se va inlocui) la coltul din spate al pasajului(unde arunca apa roata) Toate se vor rezolva..:-) |
Quote:
spor la munci :d bafta cu batrana |
Merci lafel Lucica:-)
Am emotii la imbinarea pasajelor de Golf pe spate..trebuie indoit coltul portierelor spate..trebuie talent acolo tata:rolleyes2 sper sa iasa asa cum imi doresc.. |
eu am luat unele de la un bmw mai vechi care are cat de cat la spate o forma care bate mai spre dacie
|
chiar nu are mare lucru pentru varsta ei.Eu am avut una din 78 si era ciuruita.
|
uleiu si vaselina le tin in viata :-) solutia e simpla ...oricum sunt curios un 1310 din 2000 cum arata peste 30 de ani :shock: eu zic ca s-au pastrat destul de bine babutele 1300 comuniste
|
un 1310 din 2000 dupa 3 ani arata ca o baba de 30 de ani neingrijita si coapta de rugina, am una din 72 si una din 98 si la grosimea tablei baba are ceva mai mult iar rugina aproape deloc fata de asta din 98 un praguri (mai am unul de schimbat) si contra aripi
|
Quote:
Te uiti la un bord CN..zici ca-i facut la librarie..:lol: De aceea am aceasta ambitie cu batrana mea,pt ca a rezistat f bine in timp cu toate ca pana sa iau eu permisul in '98 a fost f neingrijita si muncita pe la tara..dar s-a dovedit a fi masina ff buna si merita tot respectul si ingrijirea necesara:-) Apropo..se mai gasesc aripi spate de 1300-te..pt lampa ingusta?..ca,caut disperat una de stg:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 19:38. |
- Copyright 2026 4Tuning