![]() |
Re: Donatii piese E36 [doar cereri]
Quote:
|
salut! gasesc la cineva clapeta din interior de unde se dechide usa la sofer pt o pisica coupe, contracost daca persoana este in apropiere de sectorul 5 ms
|
Quote:
|
Salut comunitate . Am si eu nevoie de un bec de 1.2 w cu tot cu soclu ( ca idee e becul de iluminare de la panoul de ventilatie la e36 fara clima ) si doua arcuri stock de spate de e36 coupe . Dau o pizza si 3 beri :)
|
Ma poate ajuta cineva cu o sonda lamda pentru motor 318i sau 316i m40 ( cel pe curea )? Multumesc.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
sa nu le confunzi cu astea : arata la fel doar ca au lamelele de contact in partea de jos a toclului...nici macar pe google nu am gasit o poza sa`ti atasez! |
Salut , are cineva un volan de pisica de care se incurca pe acasa?
PS al meu nu mai are voce ... mc anticipat! |
Quote:
ma duc maine la magazin daca am timp. ramane sa ne auzim aici |
Quote:
mi-am cumparat azi vara becul pentru panoul de caldura, pentru scrumiere si pentru blocul de lumini ca imi erau arse. asa stiu ca toate sunt la fel, iar ca pret 1-2 lei becul. |
1 Attachment(s)
Uite boss, dupa cum ziceam...becurile se pot scoate din soclu si inlocui, nu trebuie schimbat soclul. Si daca totusi vrei sa schimbi si soclul, merge oricare din poza de mai jos, au pini de contact si sus si jos. Oricum da-mi adresa si iti trimit eu cate ai nevoie
|
1 Attachment(s)
Quote:
multumesc...stiu ca se scoate becul...care mai iese...la mine n`a ma iesit(era soclul topit pe langa el)...s`a spart...si cand am incercat sa scot cioburile s`a rupt soclul..deci imi trebuie cu tot cu soclu..in poza care ai puso tu nici unul din becuri nu are soclul care il caut eu...nu cred ca vorbim de acelasi bec...ca sa te lamuresti..desfa panoul de lumini si scoate becul cu tot cu soclu de acolo..ai grija cum il scoti..trebuie sa rotesti de el...atunci ai sa vezi despre ce soclu vorbeam eu! ca sa`ti explic poza....alea taiate cu galben...sa fie unde am desenat cu rosu! |
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:11. |
- Copyright 2026 4Tuning