![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
asa se intampla cand nu se respecta macar normele elementare de bun simt fata de ceilalti participanti la trafic, transpuse frumos in legislatia rutiera.
Nu se acorda prioritate, nu se asigura la efectuarea unor manevre de depasire, schimbare directie de mers sau pur si simplu nu se cunosc din start aceste prevederi. drept consecinta mor oameni, si de cele mai multe ori oameni nevinovati care circula corect. sau se aleg cu suferinte pe viata. nu se poate pune politist langa fiecare conducator auto ca nu permite bugetul. |
Azi dimineata pe la 8 fara la Barcea era o masina de-a latul lovita, a trebuit sa o ocolim pe contrasens.
Acu seara a fost un accident grav la trecerea de pietoni de la ACR Hunedoara, un om era pe jos ( cred ca a murit ). Probabil a fost lovit pe trecerea de pietoni si cara o masina de spalat ca era o masina de spalat in mijlocul drumului si plin de plastice. |
Quote:
R.I.P. MOTO si SKYLY |
un cielo verde era dimineata la Barcea imediat dupa statia de autobuz..dar nu asa se parcheaza masina..ca nu e parcare in spic acolo
:) o saptamana plina de accidente, si inca nu a venit ninsoarea adevarata..sa vedeti atunci evenimente. |
Quote:
|
Asa de rau s-au murdarit prostiile alea de pe drum ca abea le mai vezi, daca nu sti ca sunt acolo ai mari sanse sa intrii in ele. Ar trebui giratorii, unul in Pestis, unul in Cristur si altul la intrare la Macon.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
N-au ei treaba...
|
Am vazut si eu stirea la ora 19 ,oricum mi se pare jenant sa dai vina strict pe conducatorul auto incepator.Cand peste tot se taie copacii de pe marginea drumurilor, noi plantam stalpi .F*ck them.
|
Pt stalpii aia la 0,5 m de marginea drumului cineva ar trebui acuzat de CRIMA.
|
in seara asta pe la 20:30 un ford modeo break (crek negru) cu numere rosii gonea de nebun pe contrasens de la teatru inspre salsa , depasea tot ce apuca , era cam tot timpu pe contrasens , cand ajung sus la salsa fordu era parcat in bordura , indoit serios si in fata lui o skoda fabia (model nou) argintie cu spatele indoit serios , nu stiu sigur ce s-a intamplat dar din cate se pare viteza excesiva(aprox 80-100 km/h)+ploaia si-au facut datoria .
p.s. nu cred ca au fost victime , numai pagube - botu la ford era indoit bine si portbagaju de la skoda mutat , ziceai ca nici nu are asa ceva |
In accidentul ala de la Macon in care s-au impachetat aia cu masina in jurul stalpului, au murit 2 pers de varsta noatsra intre 21-26 ani si un grav ranit, care nu cred ca mai scapa. Unul din cei care a murit era un baiat care repara motociclete din micro 5.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:01. |
- Copyright 2026 4Tuning