![]() |
Re: Masina Mea ..!
1 Attachment(s)
stiu ca vine bine dar trebuie schimbate multe suport si multe altele ca am vb la skoda...dar am ceva care cred ca ar da bine o prelungire
|
neaparat tati fa`i prelungirea aia...eventual vorbeste cu cineva care lucreaza in fibra de sticla, ii arati modelu si ti`o face...parerea mea e ca iesi mai ieftin
|
1 Attachment(s)
Te-am vazut si eu azi la calimanesti... vad ca ti-ai luat jante cum am eu pe bora numai ca varianta black frumoase rau.
Hai sa iti dau ceva pt masina daca te intereseaza dami un PM. |
va salut
am si eu o intrebare:de unde se pot achizitiona tipul ala de proiectoare cu mai multe becuri aliniate cum e pe octavia de mai sus daca ma puteti ajuta astept raspun si poate si un pret mersi mult |
Quote:
|
Quote:
Salut! Ledurile alea de pe octavia se potrivesc si pe suportul de Golf 4 2004....sau eventual poti face rost si pentru golf 4 de ele si cam in ce bani... Mersik! |
1 Attachment(s)
Dupa multe rugaminti m`am hotarat sa prezint noua achizitie. E modelul sport de la Logan, are 2 usi, inchidere centralizata cu inchidere a portbagajului, capota si rezervor. Are geamuri manualo-electrice ( tre sa bag degetele la bricheta si sa invart de manivela ). Bord cu afisaj electronic ( are turometru cu shtift lihting si Woltmetru:)) ), semnalizari cu devil eyes, triplete pe LED`uri, tractiune fata ( momentan trage doar stanga fata ca mi s`a stricat comutatoru de 2x2 ), radio fm 4x5 W 2DIN, motor 1100 36 CP, cu filtru de aer si fara toba am ajuns undeva la 40. Victime: dacia 1310, vw beetle. La urmatoarea intalnire voi veni cu ea. Sper sa nu radeti de mine da o sa ii fac si servo- frana de mana:)))))
|
1 Attachment(s)
am si io ceva nou :))) .. din pacate o sg poza .. da` va ajunge :)))
|
aaaa uitai de detalii :))))
Bmw 318d capacitate 2000 115cp 6 airbaguri cd player / mp3 player original bmw telefon BMW din fabrica pilot automat climatronic comenzi volan(volan piele) geamuri electrice bord computer oglinzi elec. incalzite-heliomate senzori de parcare si cre` k atat :)))))) |
Sa o stapanesti sanatos. Am zarit-o acum 10 minute cand veneam de la scoala
Planuri:)) - packet M - Angel eye+semnale negre - Stopuri led - Folie - Jante De M5 sau M6 pe 18" Ar fi de mare efect. Bafta la modificat si sa postezi aci victimele:D Ai grija ca masina asta stie sa mearga de-a curmezisu:D |
pf..e spargere masina aia...am vazut`o ieri...foarte tare...bv nene...sa o stapanesti sanatos si fara incidente:P Traiasca FORJA:))
|
ms baieti ... aronele o sa`i fac niste modificari mici .. da` nu aku` ... si trafy ... traiasca VIATA .. da`o draqu de FORJA ... n`o sa`mi mai bat jok de masina asta cum am fakut cu golfu ... nu merita ... ;) .. inca odata msik :*
|
2 Attachment(s)
am putin timp de cand am luato,
|
Quote:
Esti interesat sa pui pe ea nu motor de 1.6 (de pe papuc) complet refacut (are 15mii de km) + gpl? ..sa o stapanesti sanatos! |
Esti interesat sa pui pe ea nu motor de 1.6 (de pe papuc) complet refacut (are 15mii de km) + gpl?
ms da o sal il fac singur, |
| All times are GMT +2. The time now is 23:58. |
- Copyright 2026 4Tuning