![]() |
Re: E36 MEETING 2012?!
https://www.facebook.com/#!/photo.php?v=472283929456648
Una memorabila de la SOB :twisted: |
Quote:
Eu cred altceva , de fapt am si observat un lucru . Azi dimineatza cand mam trezit mai erau doar cateva masini si cand am inceput sa vad persoanele care au mai ramas am constat ca erau aia de am socializat cu ei mai mult :lol: . Concluzia , eu sunt de vina pt ca Duminica dimineatza mai era putina lume . Daca avea timp sa ma bag in seama cu toti , daca mai avem inca 4 maini sa invart la mici , daca mai aveam un ficat sa beau cu toti nu mai pleca nimeni acasa de focul meu :lol: . Vreau sa imi cer pe aceasta cale scuze ! P.S. : INCA IMI ASTEPT CUPA :lol: ! |
Quote:
|
Iti promit solemn ca iti construiesc eu o cupa in forma de gratar si o sa castigi locul 1,2 si 3 "MasterChef" 2012
P.S. ti-ai adus aminte cu cine ai vb de diferential :) ? |
Busted ....:))))))
|
Quote:
|
BMW E36 ROMANIA VA MULTUMESTE LA TOTI CARE AU FOST PREZENTI LA ACEST MEETING!
CINE NU A PRIMIT DIPLOME SA IMI DEA PM SI SE REZOLVA PROBLEMA. LEGAT DE FAZA CU PREMIILE ASA NE-AM GANDIT NOI CA E OK SA PREMIEM CELE MAI FRUMOASE 3 MASINI LA CLASA EI. SI POATE LA ANU O INTALNIRE CU TOATE SERILE DE BMW CE ZICETI????;) |
Tin sa anunt ca eu cel cu probleme la masina am ajuns acasa cu bine si tin sa mentionez ca le multumesc celor care m'au ajutat si acolo cat si pe drum mai ales lui sharkilete si dani.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
am ajuns acaasa in sfarsit :) tin sa multumesc organizatorilor ca mi-au dat ocazia sa intalnesc adevaratii pasionati de bmw si nu doar povestitori si va multumesc tuturor ca ma-ti suportat treaz sau beat indiferent de ce prostii am zis :)) :peace:
|
chiar daca "imi cad ochii in gura" :)) pot spune ca a fost un eveniment reusit in care toti in mai mica sau mai mare masura ne-am simtit bine.
O sa revin cu ceva poze maine ca acum... numa chef de poze nu am. PS. multumiri lui Narcis pentru diplome si pentru premii cat si celorlalti care au fost prezenti!!! |
De neuitat!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:54. |
- Copyright 2026 4Tuning