![]() |
Re: CLUB DACIA
cat de tuning?
|
mai om bun nu mai incerca sa faci treburi dastea ca lumea pe aici e cu caterinca la maxim si nu prea ii interes de nimeni din exterior doar daca esti prieten cu ei foarte bun ajungi in club,dar ce daca e in club dacia merge mai tare sau nu se mai misca benzina in rezervor?
|
fratilor salutare cum fac si eu sa imi pun foto cu masina mea pe dacia club datimi si mie un e-mail pe adresa [email protected]
|
pai cand scrii ceva pe forum vezi ca putin mai jos ai o fereastra mica in care scrie go advence dupa care dai manage attachmentssi uplodezi si tu acolo pozele pe care eventual le ai in calculator
|
Cannavaro cand mai vi pe la intrunire in ploiesti?
|
Pana pe 1 decembrie sunt pieton, si imi continui modificarile la masina. Sper sa ajung sambata la ora si locul stiute.
|
Din ce motive esti pieton ?
|
O sa vorbim acolo cannavaro si sa sti te duc eu acasa daca esti pieton :)
|
Quote:
|
Credeam ca a trecut perioada...
|
1 oct - 1 dec, posibil 1 ianuarie.
|
4 Attachment(s)
Si masina mea
|
asa da ai pus numarul ca la alfa romeo...:D e bine,ce arcuri ai pe spate?
|
de ce ai pus numarul asa?Ai vreun intercooler sau radiator de ulei parcat pe acolo si nu ii ajungea aer?Inutil mai mult ca sigur.Bandouri + stopuri negre complet + banda aia nichelata +gaz=SENZATIE.Cred ca si tu esti curios ce cauti pe forumu asta.Sau esti vitezoman si te-ai gandit ca aici e locul tau?
|
mikkai Re: CLUB DACIA
-------------------------------------------------------------------------------- de ce ai pus numarul asa?Ai vreun intercooler sau radiator de ulei parcat pe acolo si nu ii ajungea aer?Inutil mai mult ca sigur.Bandouri + stopuri negre complet + banda aia nichelata +gaz=SENZATIE.Cred ca si tu esti curios ce cauti pe forumu asta.Sau esti vitezoman si te-ai gandit ca aici e locul tau? bondourile leam dat jos,gazul nu mai e merg decat pe benzina banda aia nichelata este data jos daca te uiti atent la poze si nr imi place mie cum se vede asa |
| All times are GMT +2. The time now is 18:32. |
- Copyright 2026 4Tuning