![]() |
Re: Benzina sau motorina?
aleg motorina... cuplu mare se pot scoate destui caluti ex. my 240 cp si ai si un consum omenesc la un motor mare :lol:
|
Quote:
|
hai ca nu e asa greu...eu am inteles ce a vrut sa spuna :D
nu strica totusi niste virgule ;) |
Quote:
|
mai aleg inca 1 data benzina pentru simplu fapt ca am alergat ieri un 270cdi si dupa 10km maxim avea capota ridicata, furtune sarite sparte etc ... un diesel in ture e ca un magar obosit .
|
6 Attachment(s)
Quote:
Uite,incerc sa pun niste poze : bordul,motorul tds si motorul cu care l-am schimbat 2.5i |
Quote:
|
motor 2.5 diesel , 6200 rot/min si DOAR 220km/h ??? nu e ceva in regula acolo . normal trebuia sa ai ~5000rpm
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
cred ca mai mult oricum nu se duce un e36 325tds.... |
prima masina e un 325 tds, intradevar, iar a doua e un alt bmw pe benzina de data asta. dieselu ala de care zici tu ca lua 6000 ture sigur avea o eroare de turometru.
|
legat de limita de cuplu , motorul tau fiind de capacitate mare nu gafaie asa tare si inca trage bine dupa zona de cuplu maxim , pune un 1.6hdi , 1.5dci , 1.4tdi si este exact ce se spune mai sus , dupa zona de cuplu maxim mai urmeaza inca 300-400 ture iar apoi este mort motorul, se invarte in gol.
|
Quote:
Cat au stat pe diesel,ceasurile au fost corelate foarte bine de cine le-a montat. |
gata oameni eu nu mai stau sa bat tastatura de pomana pe aici, pe langa cativa care au habar de functionarea motorului. am incheiat, va las in pace.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:49. |
- Copyright 2026 4Tuning