![]() |
Re: Masina mea...
E mortala jucaria, am auzito ieri sau alaltaieri la Mc, ai fost pe la drive. Parere personala: cu toate ca ii plac ozurile astea asa albe pe majoriatatea masinilor cred ca pe a ta ar da mai bine negre, un motiv suplimentar ar fi ca nu e acelasi alb. Oricum sa-ti traiasca!
|
o sa le fac acelasi alb ;) dar mai tarziu
|
am facut cateva poze la 500 is pe tel ca am vrut sa le pun la masini vazute in sb! frumoasa jucaria! TXT
|
Plina de viata hot-hatch-ul tau.... sunt alte modele care ar merita achizitionate .
Acuma fiecare cu gusturile lui.. Sa o stapanesti sanatos..si plimbari placute |
Nu e hot hatch. Si Abarth-ul veritabil e "warm-hatch". Oricum al lui e 1.4 16V aspirat. Mare-i ma eleronu ala :)
|
acuma ce o fi...
e mai mult o masina pentru o domnisoara .... acuma pentru arogante e misto masina;) |
@GTI am si eleron mai mic :) da nu l-am pus pe ala... asta ii da un aspect mai lung asa :)
@Bughilas mi se cam rupe de parerea ta. Mie mi-a placut masina asta pt oras... Si GTI are una mai mica ca a mea. Crezi ca se fac masini special pt femei de nu au voie barbatii sa le conduca ? A ta in ce se incadreaza ?! |
@ TIR, nu trebuie sa te exprimi urat, omul si-a spus parerea, nu trebuie sa spui ca ti se rupe de parerea lui
|
Fiat 500 e o masina unisex! Punct!
|
fiat 500 e smecher
|
Sa va prezint si eu masina mea.....
Un Renault 19 1.9 DIESEL din 1994 vopsit proaspat,fara prea mari dotari in afara de servo si geamuri electrice.Un lucru important este consumul foarrrte mic.Fuge destul de bine cam 150 km/h.Dar pentru nevasta-mea e super ok.Eu astept altceva dar inca nu sunt destui bani pentru ce vreau eu....... Bassule tine-te pe pozitie ca esti tare ........ Si ceilalti sa fiti in continuare ca si pana acum si sa ma anuntati si pe mine cand e ceva intalnire............cu membrii comunitatiii..... SAFE DRIVING !!!!!!!! |
@Bughilas mi se cam rupe de parerea ta. Mie mi-a placut masina asta pt oras...
Hai sa vorbim ca oamenii> O data ce ti-ai pus masina aici trebuie sa accepti atat pareri pro cat si pareri contra.. Si inca o intrebare "Cine te-a facut pe tine moderator"? |
Quote:
|
stie cineva unde imi pot pune folii pe geamuri? caut pe cineva care sa imi dea si certificat de omologare
|
E o firma pe strada Tiglari, intri de pe strada lunga pe str Tiglati si innainte sa treci calea ferata pe partea dreapta e un afis mare cu firma...eu acolo mi-am pus si sunt foarte multumit..asta e un nr de telefon:0745.59.30.01...iti dau si omologare tot... eu am platit pt luneta si geamurile din spate 370 ron iar pt fata e cam 150-170ron doar ca folia care e omologata pt geamurile din fata nu e inchisa deloc, daca mergi acolo o sa iti arate cele omologate pe fata. Eu am vrut sa imi pun unele un pic mai inchise pe fata, dar nu am avut bani atunci si bine ca nu am facut-o caci in ziua aia ma oprit politia si mi-a cerut omologarea... deci daca imi puneam si pe fata (in aceias zi) plateam pusul foliei, apoi tb sa o dau jos, apoi tb sa platesc amenda etc...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning