Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Zonă de discuţii libere - Cafenea (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea.html)

FreaK_Bv 27-09-06 10:32

Re: SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI

Quote:

Originally Posted by Flubber (Post 566179)
my 1st post ... sal all ... :) ... lasa mah mugurele cu ledurile nu-ti fa pb k sunt brichete destule d`alea "luminacioase" ... sti si u ... romanu` e inventiv .. .:)

da ma asa e...dar deocamdata eu am pe ce sa imi pun leduri...si masina mea nu mai este...asa cum e a ta STOCK!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: cand se mai largeste masinutza ta...poate dam o linie...promit ca nu schimb mai sus de a 2 sau a 3-a =))=))=))

FreaK_Bv 27-09-06 10:34

Doar o propunere..;))

Ce faceti vineri seara???haideti sa o punem de o intalnire in livada pe la 9 seara...ce ziceti???astept propuneri si posturi...ca nu neam mai intalnit de nu mai stiu cand...ready? ready? GOO!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Flubber 27-09-06 12:09

A mea e COOL STOCK mah bulan :)) & app .. a mea nu a plans dupa tuning pana aq ... :)) deci e ok :D ;)

FreaK_Bv 27-09-06 12:22

Quote:

Originally Posted by Flubber (Post 566910)
A mea e COOL STOCK mah bulan :)) & app .. a mea nu a plans dupa tuning pana aq ... :)) deci e ok :D ;)

hmmm...niciodata nu e prea tarziu pentru un tuning... ;)) documenteazate si fati-o si u in rand cu lumea ;))) :D

FreaK_Bv 27-09-06 14:36

Fast Octomber Fest 2006 - 30 septembrie - 1 octombrie 2006 - https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/24185-30-septembrie-01-octombrie-2006-octomber-fest.html

care se baga???;))) sa vedem poate merem...;) daca mergem mai multi...;) :D

Syc@ 27-09-06 15:15

In principiu pot sa vin ( 90%) depinde ce intamplare se va petrece. Sper sa fim cat mai multzi. Poate stabilim un loc unde sa ne adunam pe timpu rece la o cafea calda.

FreaK_Bv 27-09-06 15:23

sica mere...eu merg...radu(cred ca vine...nu am vb inca cu el...), flubber vine...mai asteptam oameni...haideti nu fiti timizi...SPEEDLINE ce astepti????:D

Bigu 27-09-06 16:52

ce intrebare de neam prost...."nust daca vine radu ca nu am vb" BAH! undes 2 si 4 roti is acolo!

blondu_glf 2 28-09-06 02:08

momentan sunt de acord cu vineri seara,iar cu fest-ul mai vedeam......;)

FreaK_Bv 28-09-06 10:03

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 567284)
ce intrebare de neam prost...."nust daca vine radu ca nu am vb" BAH! undes 2 si 4 roti is acolo!

=))=)) maniacule....;) am zis asa ca nu stiam daca ai vre un program...;)

Catalyn 28-09-06 11:22

Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 567187)
sica mere...eu merg...radu(cred ca vine...nu am vb inca cu el...), flubber vine...mai asteptam oameni...haideti nu fiti timizi...SPEEDLINE ce astepti????:D

ba, nu stiu daca merg ca nu am avut timp de masinile mele,ca de obicei,e interesant daca ne hotarim serios ma bag ca spectator;)

FreaK_Bv 28-09-06 11:25

Quote:

Originally Posted by catalyn (Post 568292)
ba, nu stiu daca merg ca nu am avut timp de masinile mele,ca de obicei,e interesant daca ne hotarim serios ma bag ca spectator;)

pai astia care suntem ap siguri ca merem suntem:
-eu ;)
-Bigu
-Flubber
-Mirica(daca nu are treaba si nu intervine ceva..)
-Sica

Restu ii asteptam cu mare drag...
vb si u cu Razvan,cu Vali...si sa vedem ce iese...poate iese ceva frumos...cu Yakone si cu Edi voi lua eu legatura;)):twisted: :twisted:

Yackone 28-09-06 12:10

daca imi rezolv problema cu electromotorul contati si pe mine pentru vineri seara...si vb acolo de fest;)

bob 28-09-06 12:24

si eu pe vineri !

Catalyn 28-09-06 12:26

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 568339)
daca imi rezolv problema cu electromotorul contati si pe mine pentru vineri seara...si vb acolo de fest;)

pina la urma electromotanul e ca nu nu ai mai spus nimic...:!:

All times are GMT +2. The time now is 10:18.

- Copyright 2026 4Tuning