![]() |
Re: SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI
Quote:
|
Doar o propunere..;))
Ce faceti vineri seara???haideti sa o punem de o intalnire in livada pe la 9 seara...ce ziceti???astept propuneri si posturi...ca nu neam mai intalnit de nu mai stiu cand...ready? ready? GOO!!! :twisted: :twisted: :twisted:
|
A mea e COOL STOCK mah bulan :)) & app .. a mea nu a plans dupa tuning pana aq ... :)) deci e ok :D ;)
|
Quote:
|
Fast Octomber Fest 2006 - 30 septembrie - 1 octombrie 2006 - https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/24185-30-septembrie-01-octombrie-2006-octomber-fest.html
care se baga???;))) sa vedem poate merem...;) daca mergem mai multi...;) :D |
In principiu pot sa vin ( 90%) depinde ce intamplare se va petrece. Sper sa fim cat mai multzi. Poate stabilim un loc unde sa ne adunam pe timpu rece la o cafea calda.
|
sica mere...eu merg...radu(cred ca vine...nu am vb inca cu el...), flubber vine...mai asteptam oameni...haideti nu fiti timizi...SPEEDLINE ce astepti????:D
|
ce intrebare de neam prost...."nust daca vine radu ca nu am vb" BAH! undes 2 si 4 roti is acolo!
|
momentan sunt de acord cu vineri seara,iar cu fest-ul mai vedeam......;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
-eu ;) -Bigu -Flubber -Mirica(daca nu are treaba si nu intervine ceva..) -Sica Restu ii asteptam cu mare drag... vb si u cu Razvan,cu Vali...si sa vedem ce iese...poate iese ceva frumos...cu Yakone si cu Edi voi lua eu legatura;)):twisted: :twisted: |
daca imi rezolv problema cu electromotorul contati si pe mine pentru vineri seara...si vb acolo de fest;)
|
si eu pe vineri !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:18. |
- Copyright 2026 4Tuning