![]() |
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Facem pariu? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Am deviat de la subiect :D
Am fost la 3 intalniri care au fost facute la intervale scurte de timp de cele anterioare si am vazut ce iese. Nu mai calc la vreo intalnire in timp mai scurt de 1 luna jumatate - 2, dupa cealalta. |
Eu zic sa ne-ntalnim in fiecare saptamana :D ;)
|
Lasati ca facem intalnirea intalnirilor de ziua 4tuning Deva / Hunedoara :)
In 3 Iulie 2008 implinim 2 ani, https://forum.4tuning.ro/showpost.php...59&postcount=1 ;) |
Dupaia imi dati o bere ca am grabit si implementat oficializarea ariei asteia sa aveti unde sa va desfasurati in liniste :D
|
Quote:
Snapsy: de ce esti rau?? unora chiar le-a placut chiar foarte mult la intalniri..... nu stiu de ce tot timpul esti nemultumit......tot timpul tu ai fost primul care a zis ca nu a fost fain , ca nu are rost sa facem intalniri , etc, etc. oare cum trebuie se fie o intalnire pe placul tau??? daca noi nu stim sa facem intalniri de ce nu le organizezi tu , poate am invata si noi de la tine daca noi nu stim , cu toate ca sunt mult mai multi useri carora le-a placut la inalniri fata de cei carora nu lea placut.. hai sa incercam sa nu mai fim carcotasi. sper sa nu mi-o iei in nume de rau paul. |
No bun, deci facem o miscare? Cand si unde? :rolleyes2
|
hai sa facem daca facem dupa 28 sau in 28 seara ca eu din 21 pana-n 28 sunt la munte si in 28 cobor.....28 ar fi sambata si ar fi ok sambata seara..........
spuneti si voi |
ganditi-va si la o locatie.......
|
Acuma nu cred ca o sa putem sa ne strangem pana dupa revelion ca lumea mai ia concediu/vacanta mai pleaca la tara de craciun...zic asta pt ca s-ar putea si eu sa plec si stiu ca mai sunt si altii in situatia asta...
dar ar fi o idee in fiecare saptama asa la o poveste nu neaparat la "smuls tobe" si "topit asfaltu sub cauciuc" :) si nu neaparat seara tarziu...sunt convins ca nu o sa fim toti intotdeauna dar asa de o barfa tot o sa ne intalnim si asa se fromeaza si prietenii noi :D Locatie la hunedoara ar fi la teatru pt inceput...vedem noi cum parcam. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:33. |
- Copyright 2026 4Tuning