![]() |
Re:
Quote:
salut |
vreau si eu o mel.este o voce feminina,BLACK BIRD sau ceva de genul asta cred ca se numeste.este mai veche.ms
|
Benassi Bros - Black Bird ;)
|
1 Attachment(s)
sa traieshti... 8) 8)
|
Re:
Quote:
|
ms :!: .inca una Darren Hayes-Insatiable.numai bine.
|
Re:
Quote:
il ai intr-o versiune mai buna ?! plz ... |
Santos, eu am gasit JUGO HITS vol 3. Ai nevoie de el???
Nu stiu din ce an sunt!!! |
Caut melodiile urmatoare:
Ness feat N.O.R.E, Big Mato & Gemstar - Que Dolor (spanish Hook) Youngbloodz feat. Lil'Jon - Damn! Busta Rhymes - How much we grew (Amended Version) |
Re:
Quote:
PUNE 2-3 MELODII si imi dau eu seama daca-s cele care le caut eu sau nu !! oricum , te IMPLOR , pune-le !! |
IN sfarshit , dupa atata timp ! stiu EXACT !! ce caut ..
shadow m-a ajutat mult ! mi-a dat ink vreo 4-5 melodii insa mai sunt cateva ! ASA SE CHEAMA : :arrow: JUGO HITS 03 - MILE KITIC - Jasmina.mp3 04 - DRAGANA - Placi zemljo.mp3 05 - BOBAN & FUTA BAND - Bese jedno dete.mp3 06 - DZEJ & FUTA BAND - Uspori malo.mp3 07 - MILE KITIC - Ne pitaj za mene.mp3 09 - SLAVCA JEREMIC - Zljubljeno srce.mp3 10 - CECA & FUTA BAND - Nebo,mesec,zvezdice.mp3 11 - BOBAN & FUTA BAND - Ciganko.mp3 12 - DRAGANA - Jedan zivot je.mp3 13 - MILE KITIC - Gordana.mp3 14 - DZEJ & FUTA BAND - Nocas mi se ne spava.mp3 15 - SVETLANA ARSIC - Ko ti brani-.mp3 16 - CECA & FUTA BAND - Zarila sam zar.mp3 17 - MILE KITIC - Svi kockari gube sve.mp3 20 - DZEJ & FUTA BAND - Radaj sinove.mp3 21 - CECA & FUTA BAND - Zabora vi.mp3 22 - BOBAN & FUTA BAND - Napij se Srce.mp3 sa vad care se ... \"risca\" sa ma ajute :roll: |
de data asta nu ai nimerito santos.nu este mel pe care o caut eu.oricum,ms pt efort.
|
Re:
Quote:
mai da-ne detalii , orice .. si cautam http://66.249.93.104/search?q=cache:...+Ciganko&hl=en.... aici am gasit :) de abia aici .. am gasit .. lista cu ce tre sa caut :) oricum , gata ma .. m-ati ajutat de v-ati rupt in 2 .. mersi mult inafara de .. shadow , orlando care a incercat ... va multumesc mult ;) |
a new religion.... bla bla bla..... doar versurile astea mi le amintesc :( .canta pe National FM non-stop.
|
caut si eu o melodie ... cata un niggar cu o negresa banuiesc ... cel putin dupa stilul melodiei ... mai mult canta tipa ... o tot difuzeaza astia la radio ... e super belea ... tipa canta pe o voce mai subtire asa ... nu prea ma pricep eu la explicatii :)) ... daca are careva o idee pls help :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:02. |
- Copyright 2026 4Tuning