Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Berlina 4x4 Turbo Vom (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/25052-dacia-berlina-4x4-turbo.html)

npeti 04-05-13 15:17

re: Dacia Berlina 4x4 Turbo Vom

nu pica masina. suportii au un opritor.. plus am si sprijinit masina de un caucuiuc, suportii sunt facuti de cineva mai in varsta. erau folostiti si pe vremuri. are pt 3 4 si 5 gauri prindere. simplu, dar da isi face treaba.

mihayruncanu 04-05-13 21:35

Foarte tare ce ai facut deasemenea si enorma munca ,suport finananciar depus , bafta si sa ai drumuri bune !!

b08ygs 06-05-13 10:54

Quote:

Originally Posted by npeti (Post 5459805)
cateva poze de azi.

Am si eu o curiozitate, galeria de evacuare este pe stanga... ai traversat cu evacuarea prin compartimentul motor si dupaia ai traversat pe sub cutia de viteze ca sa te intorci inapoi pe stanga masinii.... de ce? :lol: Sau modificarea a fost facuta acum cand sa pus cutia cu cardanu...

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5460095)
Interesante suporturile alea care vin în locul roţii şi vă permite să rabataţi maşina.
Ai mai multe poze cu drăciile alea? :-)

Se numesc balamale, tinichigii batrani aveau asa ceva special ca sa rastoarne masiniile sa repare "burta", am avut si eu un set dar o idee mai lung ca cel de mai sus, dar multumita cuiva au ajuns la fiare...

npeti 08-05-13 23:23

da modificarea o fost facuta acuma dupa ce am pus cardanul.. sus nu am loc sa cobor de caseta si de axul volan.plus ca am caseta servo ce vreau sa montez. singurul loc era prin dreapta unde pot sa cobor. iar pe urma nu mai aveam loc sa trec peste cardan...asa ca am asles varianta asta. e cam inghesuit acuma fata de cum e pe la dacie in mod normal. ( pe dreapta ar fi fost problema si cu timoneria.)si cu maneta de cuplaj la 4x4.

b08ygs 09-05-13 12:00

Quote:

Originally Posted by npeti (Post 5464546)
da modificarea o fost facuta acuma dupa ce am pus cardanul.. sus nu am loc sa cobor de caseta si de axul volan.plus ca am caseta servo ce vreau sa montez. singurul loc era prin dreapta unde pot sa cobor. iar pe urma nu mai aveam loc sa trec peste cardan...asa ca am asles varianta asta. e cam inghesuit acuma fata de cum e pe la dacie in mod normal. ( pe dreapta ar fi fost problema si cu timoneria.)si cu maneta de cuplaj la 4x4.

Din turbo nu poti sa cobori jos pe stanga pana in traversa dintre oale? Sa cobori pe langa electromotor.. am impresia ca este sufiecient loc acolo... in cel mai rau caz faci o decupatura mica la lonjeron(nu cred ca e cazu). Asa e cam inghesuit si aiurea...

O poza mai detaliata cu pozitia intercularului se poate?

npeti 09-05-13 15:45

6 Attachment(s)
dupa astea.. urmeaza suportii de cutie, planetarele pe fata si caseta servo .

SOLENZAXJG 10-05-13 13:22

Succes in continuare.Foarte interesant proiectul asteptam sa vedem primul video cu ea in miscare cum se comporta 4x4.Succes

npeti 14-05-13 14:59

merci. dar mai este pana sa fie gata... ieri am facut schimbul de ulei la motor. am fabricat pe o parte primul suport de cutie. am montat la loc traversele intre lonjeroane. montat rezervorul .....

daman 21-05-13 19:49

bai nene ce ai facut din masina asta .... ,parca imi aduc aminte cand stateam noptile pe net si citeam despre minunatiile care le faceai la masina... ce au trecut anii :-) .din partea mea ai tot respectul nu numai pentru ce ai facut la masina dar si pentru ca nu ai abandonat-o , nu te-ai plictisit de proiect,de dacie ,cum au fost multe cazuri .

npeti 02-06-13 21:37

1 Attachment(s)
Merci de aprecieri. Intradevar or trecut ceva ani de cand masina o vazut prima ei modificare. ...atasez o filmare cu masina pe capre,seara nu prea calitativa,dar esenta se vede. cu 4x4 le cuplat. Prima ei miscare ca o masina cu 4 roti motrice.

911lau 03-06-13 12:10

Foarte tare ..hai cu ea pe asfalt :D

SOLENZAXJG 03-06-13 20:55

Frumos proiect sport in continuare.Imi pare bine ca se continua proiectul si nu se lasa in paragina sau sa se vanda si intr-un an maxim sa fie pe la fier vechi sau pe butuci.Spor in continuare inca odata.

S0rYnAkE 05-06-13 17:22

eeee , asa da , o masina cu adevarat "vie" pentru varsta ei , bravo si succes in continuare.

npeti 09-06-13 23:21

gata. suportii de cutie sunt sus.
masina e dusa la vopsit. incepe partea estetica.

Cred 30-08-13 01:18

Ce se mai aude de masina ?

All times are GMT +2. The time now is 08:50.

- Copyright 2026 4Tuning