![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
prop aia eu ti'am zis'o asi..:)).....:>Smeker ursuletul:))....StreetStyle22 baga aici pistele t rog,,,:D
|
da stiam :)))
|
mersi mult mariane :)
|
npc aici trebuie sa ne ajutam fiecare cum putem intre noi ;) si daca mai ai nevoie de ajutor dami add s_cosac
|
Video By ME !! :->
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/-cUTb2gQiMY&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/-cUTb2gQiMY&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> BMW E30 Donuts |
TFK pune te rog intercooler`u ala , urca`l :D
|
2 Attachment(s)
K.O.
Ca sa-ti mearga pe orice masina baga SLREDITOR in folder-u dela SLRR, Intri in el, dai unde ai executabilul, dai OK si dupaia alegi masina, Edit Blocks si selectezi acolo SR20DET ;) Si SR20DET-u il bagi in SLRR\Parts\Engines EDIT: INTAI BAGI MOTORU Note:Poti sa-l folosesti la orice masina si sa bagi ORICE Motor!:rolleyes2 |
Moama ce mijto sunt gentile pe spate , ca in realitate !!! :D Da nu stiu de ce mi se pare ca E30 al tau are 4 usi ... :-s ... al meu are 2 :((
|
5 Attachment(s)
umm. lol Masina nare genti in spate :| In spate are doar rotile (Fara NOS)
Si are 2 usi :) EDIT : Mai tarziu o sa pun niste poze cu ea 8) EDIT 2 : Am schimbat jentile spate pentru ca au cam... expoldat :oops: Pozele HERE! |
super tare ;)
|
6 Attachment(s)
Se poate sa se face un poll intre mine si asi_marian pe un BMW E30
Cea Neagra Este A Mea (TFK) Cea Galbena Este A Lui Asi_marian |
10x asi_marian
|
Daca lasai la bmw galben jentile alea nerge din fier pe spate ... pe tine te votam :)) ... sau daca ii scoteai pleoapa aia :-S
|
ma am vrut sa las da dupa cine stie ce imi ziceau astia si ploapa e chiar frum
P.S. masina era la show asa ca nu trebuia sa o las cu jantele alea |
Danny...defapt sunt din tabla alea......m rog....
Si ce scuza puerila...nici TFK nu are jentile de tabla...si pleoapa aia chiar imbunatateste aspectul.... |
| All times are GMT +2. The time now is 04:37. |
- Copyright 2026 4Tuning