![]() |
Re: Dacia 1310 HAI HUY
Stai linistit DJ"BOSS" ca ii sta mai bine cu tabla aceea pe care ai puso acum la numar decat sa il astupi de tot. Si ai grija ca nu se zice voxsit ci boxsit :)) Cu ce zeama dai pe ea ?
|
bossule esti plin de surprize...nu ai spus nimic de ultimele modificari, ce sa zic bravo !
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
iti dau niste sfaturi cat de cat ieftine inainte sa o boxsesti.
-niste evazari de golf 2 ca astea arata ca %&$# -daca se poate sa astupi si clantele pe fata ca sa faci treaba buna sau macar sa pui clante de pe modelul "zambetul lui iliescu " cum are si pe solenza. -sa unesti grila cu capota si sa faci sa se deschida invers -sa scapi de tabla aia pe post de toba si sa pui un final adevarat daca nu ai bani de toata toba .ar fi bine daca ai pune o toba pe stanga si una pe dreapta . -un minispoiler pe fata ca asta daca mai gasesti, nu de golf 2 ca "toate lumile" si sa il faci ca si cum ar fi un spoiler intreg. -si pe spate sa tai spoilerul si sa il lasi mai jos 5-7 cm ca pare prea inalta masina si spoilerul prea mic si ii sta si mai bine asa.(eu asa o sa fac, dar dupa ce imi izolez garajul calumea). trebuie sa te gandesti bine de acum ce ii faci la tabla inainte sa o vopsesti ca sa nu ii strici vopseaua pe urma .Eu ti-as sugera un albastru wrc ca pe loganul ggd si dacia wid fost wrc.Am vazut pe forum la un opel o culoare frumoasa, uite aici topicul . https://forum.4tuning.ro/116-masina-m...a/page-24.html culoarea asta mi-ar place https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1320045063 capota alba si jante albe.si plafonul in forma de tabla de sah. |
Acel albastru despre care zice tovarshu de mai sus este ALBASTRU ELECTRIC!
|
Quote:
|
Masina asta are nevoie de:
1: jante aliaj (si tot ce implica asta) 2: suspensie lasata (si tot ce implica asta) 3: vopsea Eventual o toba mai normala. Atat. In rest totul original. La ce varsta are, cat mai original da bine. |
Fara off topic !
|
Te grabesti sa faci cat mai multe modificari,dar incepe sa arate cam aiurea,hotaraste-te ce vrei sa ii faci si dupa ce termini cu toata tablaria si sa indrepti si sa aduci la linie totul orienteaza-te spre vopsit,nu te mai grabi ca o faci sorcova....
|
ti-am citit toate istoria, post cu post e super masina ai grija de ea!!!:shock: si eu am in plac sa achizitionez o dacie sa o fac super:twisted:
|
Quote:
Care ma ajuta si pe mine cu un virtual tuning , in starea de acum a modificarilor cu o vopsire completa " albastru electric" cu jantele astea aici vopsite alb. Multumesc astept ca cineva sa ma ajute |
Quote:
|
Quote:
|
Vreau Poze!!!
|
Quote:
ONN=Asteptam pozele... |