Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   DreamWorks (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/214822-dreamworks.html)

NXdev 23-12-10 22:34

Re: DreamWorks

Quote:

Originally Posted by TaZzY E30 (Post 3921438)
Clubul STREET RACING SQUAD va ureaza sarbatori fericite alaturi de cei dragi,un craciun cat mai fericit si linisti,si un an nou mai bun,cu cat mai multe reusite!!!

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3922714)
Clubul BABU BABU STILUL WOW WOW va ureaza sarbatori fericite, un an nou fericit;)

Multumim baieti pentru urari, apreciem :oops:.Asemeni va doreste si DreamWorks dumneavoastra.Sarbatori fericite.

robby207 23-12-10 22:37

Asta a fost o aroganta din partea unuia care n-a putut sa faca nimic referitor la o comunitate auto ? :lol::lol::lol: Rog un moderator sa stearga postul anterior care este de-o inutilitate maxima.

trafy-vr6 23-12-10 22:48

Clubul Shadows Racing Team va ureaza Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi, un An Nou plin de impliniri, bucurii, cupe, membrii de aur, 0 iesiri din club si tot ce va doriti.

micutu11 23-12-10 23:40

Craciun fericit baietzi....alaturi de persoanele dragi si de masinile dragi.... :P

Tweety_rzw 24-12-10 03:21

Quote:

Originally Posted by robby207 (Post 3922746)
Asta a fost o aroganta din partea unuia care n-a putut sa faca nimic referitor la o comunitate auto ? :lol::lol::lol: Rog un moderator sa stearga postul anterior care este de-o inutilitate maxima.

:)Ce post Robert?Ala cu BABU BABU STIL WOW WOW=))

Alex30 24-12-10 06:11

Multumim frumos pentru urari. Craciun Fericit tuturor alaturi de cei dragi

B-99-SAA 24-12-10 07:23

Va urez si eu, tuturor celor din clubul Dream Works, SARBATORI FERICITE alaturi de familie, prieteni, si persoanele iubite, si un an nou fericit si cu mult mai multe impliniri fata de 2010, dar si cu mult mai putine dezamagiri! :D

robby207 24-12-10 08:05

Pai ce inseamna prostia asta ? Nu-mi plac frustrarile astea exercitate pe forum.

Sonny™ 24-12-10 08:21

Quote:

Originally Posted by robby207 (Post 3923177)
Pai ce inseamna prostia asta ? Nu-mi plac frustrarile astea exercitate pe forum.

daca te referi la mine sa stii ca nu am incercat sa fac nimic, asa glumeam cu un amic si el fiind pe 4tuning si ne.am pus semnatura asta, nu am vrut sa jicnesc pe nimeni nu inteleg de ce te simti ofensat;)

robby207 24-12-10 08:26

Nu am luat-o ca pe o ofensa directa, ideea e ca se petrece un fenomen in toata Romania asta a noastra, mereu se trezeste cate unul sa faca pe interesantul si e deranjant pentru toata lumea.
Dat fiind faptul ca am inteles care-a fost gluma, imi retrag cuvintele. Bafta si Craciun Fericit.

Sonny™ 24-12-10 08:28

Quote:

Originally Posted by robby207 (Post 3923195)
Nu am luat-o ca pe o ofensa directa, ideea e ca se petrece un fenomen in toata Romania asta a noastra, mereu se trezeste cate unul sa faca pe interesantul si e deranjant pentru toata lumea.
Dat fiind faptul ca am inteles care-a fost gluma, imi retrag cuvintele. Bafta si Craciun Fericit.

craciun fericit si la multi ani tie si clubului...;)

privat4u2 24-12-10 09:36

La Multi ani si tot ce va doriti din partea Shadows Racing Team Rm Valcea.Sa aveti parte de un an nou plin de impliniri si asfalt uscat.

robert_rst 24-12-10 09:39

Echipa RACING STREET TEAM va ureaza un craciun fericit alaturi de cei dragi,si un calduros La multi ani!

OpReA 24-12-10 11:12

In pragul sarbatorilor si a trecerii intr-un an mai bun,Street Night Racers va ureaza sincer Sarbatori Fericite si clasicul La Multi Ani.
Sa mancati sanatosi porcul in cinstea nasterii domnului si sa inchinam toti in noaptea dintre ani un pahar de sampanie pentru un an mai bun.
Sa va dea Dumnezeu: toata puterea de la volanta…la roata , preturi reduse la carburanti , sosele demne de suspensia voastra sport ,
boost cat mai mare in turbina si injectoare curate.

Tyfu 24-12-10 13:34

Craciun fericit alaturi de cei dragi!!!! :D:D

All times are GMT +2. The time now is 21:01.

- Copyright 2026 4Tuning