![]() |
Re: Club astra bertone
Quote:
|
are cineva plasme? daca da cum va descurcati cu acele indicatoare neiluminate; se vad noaptea. vinde cineva plasme sau stiti pe cineva care vinde?
|
S-a mai discutat de asta. Acele se vad noaptea. Cel putin eu le vad :). Tipul care mi-a adus mie, vad ca nu prea mai aduce. Oricum gasesti la sectiunea bazar sigur pe cineva care sa aduca.
|
merci de info; o sa caut sa vad daca gasesc
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am un filtru sport courtenay de vanzare in cutie pentru orice motor mai putin 2.2 16v si 1.9dtci.
pret 250 ron |
Mersi elspa am gasit cu 500 Eur acum astept sa apara
|
1 Attachment(s)
imi dau jantele de bertone turbo cu caucicucuri noi 215/40/r17.
sunt in stare absolut perfecta. pret 550 euro |
de asemenea imi vand si kitul de carzone estrada complet (bara fata, bara spate, praguri, proiectoare) + esapament pe mijloc borla double tip.
sunt in stare foarte buna, nu sunt sparte, lipite, etc. pret 1500 euro sau dau la schimb cu elementele originale + diferenta |
Am postat de cateva ori problema mea cu decapotarea defecta, si am primit numai raspunsuri la modu "vinde-o" ca nu se poate face, dar eu am cautat, cautat si duapa 3 luni, telefoane multe date si km facuti aiurea am facut-o la cineva chiar de la mine din oras, din pitesti, daca aveti probleme de genu va recomnad pe tipu asta chiar stie ce face
|
victoriel si cat te-a costat reparatia si ce anume ai avut defect la ea?
|
Quote:
acum perge perfect :-) |
Bn K Ai Rez M,an...dc Vreodata Voi Avea Vreo Problema La A Mea Ceea Ce Sper Sa Nu Se Intample Te Contactez!bafta!
|
Bv victorel bine ca ai rezolvato cu decapotarea mai alres ca vine vara ..... hai poate ne mai vdm si noi la o alta intalnire ... Data viitoare sper sa fim mai multi .
|
la prima intalnire ep 9 martie nu am putut venii insa propun una prin mai cd va fi tocmai super cald pe la Snagov(intre Bucuresti si Ploiesti pt cei care nu stiu)..voi ce spuneti?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
- Copyright 2026 4Tuning