Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   my tuning r5 (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/212343-my-tuning-r5.html)

B XX ADI 08-08-11 13:37

Re: my tuning r5

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 4514265)
si sa astupi santul de pe usa, acolo unde vine bandoul...

nu prea as recomanda asta pentru ca o sa crape intr-un timp foarte scurt! :)..usa fiind destul de mare si usoara iar vibratiile sunt destul de mari( tabla este foarte subtire)

trafy-vr6 08-08-11 13:40

cu altceva in afara de chit nu o putea ? bine...tabla nu prea are rost sa sudezi :))

B XX ADI 08-08-11 13:56

e prea mare f********..., iar tabla la astea este destul de subtire:)

andishors 08-08-11 14:01

daca pui autogenul pe tabla aia face numai valuri, pe care nu le mai scoate decat prin inlocuire.

bujuKYL 08-08-11 16:08

frumos!

fazekasnfs 08-08-11 19:14

4 Attachment(s)
nou poze

trafy-vr6 08-08-11 21:07

frumoasa....felicitari..nu arata chiar asa rau de departe....

GallDann 08-08-11 22:40

ii cam obraznic renou` asta.. :D fain fain ;)

Foarte tare..faza cu macaraua..:))) exact ca aia din pozele mele..Bafta multa!

Eugen_TL 08-08-11 23:19

Voi il incurajati la misto? Adica totusi, si un copil de clasa a5a si-ar da seama ce hidoasa e si ma refer strict la aspect(linii-simetrie) nu ma mai gandesc la mod de lucru. Cum puteti incuraja un om sa creada ca e bine ceea ce face desi e groaznic? :D
O bara e mai aproape de pamant, cealalta mai sus, pragurile nu mai vorbesc ca nu-s la linie cu niciuna din bari etc etc.

BANI INVESTITI FARA CAP. Si cand ma gandesc ca totusi s-a chinuit ceva sa-i iasa bara aia fata chiar si asa..sunt sigur ca daca se limita la ceva finut-clean-o prelungire eventual ii iesea f bine ... Oricum tare sunt curios sa o vad finalizata, daca va fi vreodata!:rolleyes2

maverick1508 09-08-11 00:02

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 4515422)
Voi il incurajati la misto? Adica totusi, si un copil de clasa a5a si-ar da seama ce hidoasa e si ma refer strict la aspect(linii-simetrie) nu ma mai gandesc la mod de lucru. Cum puteti incuraja un om sa creada ca e bine ceea ce face desi e groaznic? :D
O bara e mai aproape de pamant, cealalta mai sus, pragurile nu mai vorbesc ca nu-s la linie cu niciuna din bari etc etc.

BANI INVESTITI FARA CAP. Si cand ma gandesc ca totusi s-a chinuit ceva sa-i iasa bara aia fata chiar si asa..sunt sigur ca daca se limita la ceva finut-clean-o prelungire eventual ii iesea f bine ... Oricum tare sunt curios sa o vad finalizata, daca va fi vreodata!:rolleyes2

:rockon:
Stai ca o face si de muzica ma, si peste vreo saptamana o vedem si cu roll-bar, da' las' ca-i dau idei dupaia.
Asa e cand te plictisesti in vacanta si nu stii ce sa faci cu banii. Nici el nu stie ce o sa iasa, cert e ca va fi ceva de NFS (dupa cum are si userul).
In loc sa se hotarasca la o treaba el vrea s-o faca avion.
Ia zi, isi face treaba roof scoop-ul ala ?

B XX ADI 09-08-11 00:33

iti mai trebuie un sticker cu " me bitch" :lol: ...tot rosu, pus in dreapta masinii pe parbriz!!!:)

Japo 09-08-11 08:30

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 4515533)
iti mai trebuie un sticker cu " me bitch" :lol: ...tot rosu, pus in dreapta masinii pe parbriz!!!:)

Nu in dreapta. In stanga ;) ca in Ali G ;)

Nu stiu de ce, dar am impresia ca vrea sa o faca portocalie...

fazekasnfs 09-08-11 17:27

https://www.youtube.com/watch?v=5Vbni04ULfE

ReleaseD 09-08-11 17:49

Deci e de apreciat ce face el aici...ca altii au alte standarde asta e...Toba aia...se aude marfa... Am tot urmarit topicul fara sa postez dar ...parerea mea..pana la final cred ca o sa iasa totusi ceva frumos.

faustino 09-08-11 17:50

:peace:

All times are GMT +2. The time now is 21:18.

- Copyright 2026 4Tuning