![]() |
Re: my tuning r5
Quote:
|
cu altceva in afara de chit nu o putea ? bine...tabla nu prea are rost sa sudezi :))
|
e prea mare f********..., iar tabla la astea este destul de subtire:)
|
daca pui autogenul pe tabla aia face numai valuri, pe care nu le mai scoate decat prin inlocuire.
|
frumos!
|
4 Attachment(s)
nou poze
|
frumoasa....felicitari..nu arata chiar asa rau de departe....
|
ii cam obraznic renou` asta.. :D fain fain ;)
Foarte tare..faza cu macaraua..:))) exact ca aia din pozele mele..Bafta multa! |
Voi il incurajati la misto? Adica totusi, si un copil de clasa a5a si-ar da seama ce hidoasa e si ma refer strict la aspect(linii-simetrie) nu ma mai gandesc la mod de lucru. Cum puteti incuraja un om sa creada ca e bine ceea ce face desi e groaznic? :D
O bara e mai aproape de pamant, cealalta mai sus, pragurile nu mai vorbesc ca nu-s la linie cu niciuna din bari etc etc. BANI INVESTITI FARA CAP. Si cand ma gandesc ca totusi s-a chinuit ceva sa-i iasa bara aia fata chiar si asa..sunt sigur ca daca se limita la ceva finut-clean-o prelungire eventual ii iesea f bine ... Oricum tare sunt curios sa o vad finalizata, daca va fi vreodata!:rolleyes2 |
Quote:
Stai ca o face si de muzica ma, si peste vreo saptamana o vedem si cu roll-bar, da' las' ca-i dau idei dupaia. Asa e cand te plictisesti in vacanta si nu stii ce sa faci cu banii. Nici el nu stie ce o sa iasa, cert e ca va fi ceva de NFS (dupa cum are si userul). In loc sa se hotarasca la o treaba el vrea s-o faca avion. Ia zi, isi face treaba roof scoop-ul ala ? |
iti mai trebuie un sticker cu " me bitch" :lol: ...tot rosu, pus in dreapta masinii pe parbriz!!!:)
|
Quote:
Nu stiu de ce, dar am impresia ca vrea sa o faca portocalie... |
|
Deci e de apreciat ce face el aici...ca altii au alte standarde asta e...Toba aia...se aude marfa... Am tot urmarit topicul fara sa postez dar ...parerea mea..pana la final cred ca o sa iasa totusi ceva frumos.
|
:peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:18. |
- Copyright 2026 4Tuning