![]() |
Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
Quote:
fa un test la cineva care se pricepe si o sa sti exact |
are cineva o incuietoare pentru portbagaj pentru vw golf 3?
butuc+cheie am cautat peste tot...nu am gasit |
Iti pot da doar butuc...cheie nu intra in el, deoarece are central masina... Daca ai central pe masina nu cred ca mai conteaza ca nu are cheie..
|
salut, o lulea pentru delcou la motoru de 1,8 16v cod motor kr gasesc si eu pe aici?
|
Quote:
|
Salut , imi puteti zice si mie ce bec ( faza scurta ) are un golf 4 ? h cat ? sau daca aveti un site pt mai multe tipuri de masini e perfect . ms
|
h7 deobicei dar nu e exclus sa fie h4 .http://bluexenon.ro/cauta-ti-tipul-de-bec
|
h7 se pare ca e multumesc dolb , acum voi ce firma de xenon ati alege ? si intensitatea potrivita ? ( 6000k ? sa lumineze ok si sa nu orbeasca lumea ) Ms
|
6000k, este ok ! Daca vrei te pot ajuta si cu un kit xenon ieftin si durabil ( www.angel-eyes.ro - baiatul e din bucuresti )
|
caut si eu o bascula golf 3 fata stanga , nu am poze . e fara bara torsiune .. ma poate ajuta cineva ?
|
Quote:
|
multumesc dolb si stelica9
Mi-a zis la un service, inainte sa-i fac testu, sa-i bag sprint diesel pentru o perioada. Si acum are momente cand merge bine, dar are toane cand iarasi "trag de ea".. Mai am o intrebare: un tinichigiu...sau cineva mai priceput? am o stersatura la aripa spate (~20cm). E treaba de o ora. [scuzati daca nu se incadreaza in topic] ms. |
nu iti recomand PETROM ! e cam varza motorina de acolo. Incearca de la rompetrol, eventual ALTO , daca nu sunt fonduri pt alto, e f bun si euro 5 cu keropur, daca banii nu sunt o problema, clar baga alto si iti va curata totul si va trage super bine ! trust me on this one.
|
M-ar interesa si pe mine pompa de la lichidul de spalare parbriz.
Ma poate ajuta cineva? |
cine ma poate ajuta si pe mine am un golf 1 dar am motor de 1.3 d golf 2 cu aprindere electronica, nu imi da scanteie in fisa centrala deloc am cumparat o aprindere sh si tot nu vrea sa o ia maine incerc sa schimb si bobina daca nu o ia ce poate fii ? ms anticipat
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:39. |
- Copyright 2026 4Tuning