![]() |
Re: Golan "BRABUS"
Quote:
Alimentezi des? Am impresia ca aia 41 de litri sunt prea putini... intreb ca vreau sa-mi pun si eu, dar butelie mica... nu dinaceea mare care sta intre oalele din spate, ca acolo la mine sta si bateria:lol: si trebuie sa se impace:D |
Butelia de GPL intră în locul roţii de rezervă, nu?
Ai montat nişte opţionale mişto rău! Felicitări! |
Quote:
|
Există kit-uri de reparare pană!
Pentru o treabă provizorie, sunt numai bune! |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
[QUOTE=matheo66c;4808309]Da,ti-am vazut si eu masina pe threadul tau,imi place:),ce cod are acel albastru?
este albastru de la Subaru |
Se simte vreo diferenta de performanta intre GPL si benzina? Presupun ca ai mers in ambele cazuri:-P Consideri ca GPL-ul a facut vrun rau la motor? Ca la mandat, au scazut peromantele din punctul asta de vedere? Ca majoritatea spun ca mananca scaunele de la supape ca buleste motoru si tot felul de nebuneli...
|
ce intrebari pui si tu , o sa verifice motorul din 5 in 5 mii km sa vada ce se intampla...
intra aici si te convingi singur. |
Quote:
Am citit vreo 3 4 pagini din topicul ala mai de mult si o mare labareala... se cearta ca chiori... asa prefer sa intreb un utilizator |
Quote:
Cand vedem si o butelie de la suspensia pneumatica?:twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=muntiu;4811494]
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Pneumatica,sper in cateva lui sa ma apuc,daca nu apar alte prioritati:) |
8 Attachment(s)
Astazi am reusit sa-mi reglez culbutorii,mi-am schimbat garnitura de la evacuare,am mai spalat/curatat corpul portclapeta si motorasul pas cu pas si am pus garniturile de cauciuc la tijele ce tin usa la deschidere.
Ca prima impresie masina merge mai bine dar trebuie sa fac procedeul de "invatare" a motorasului pas cu pas:-) |
Faci invatarea aia de 2 zile, de parca cine stie ce mare smecherie e sa urci in a treia pana la capat si apoi s-o lasi sa curga in frana de motor... Ai spatiu suficient pe CB intre Otopeni si Mogosoaia
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:00. |
- Copyright 2026 4Tuning