![]() |
Re: Masina mea: Opel Astra F 2.0 16v TURBO
Pai tocmai din considerentele astea i-am zis sa faca singur calculele ca sa nu zica ca sunt eu nebun :D; oricum Andrei, 60-70% banuiam toti la ce ne bagam cand am inceput devalizarea conturilor :lol:
|
Quote:
|
propun sa facem un topic cu C20 LET...si o sa-l fac eu sa discutam acolo , toti care au , care au investit , care vor sa investeasca....in let
|
|
3 Attachment(s)
gasite pe un stick ,iulie 2008 :D
|
Frate, felicitari pentru masina si ce ai reusit sa faci din ea... tin minte ca prima oara am vazuto in revista COX Tuning&Sound, si acum am revista ascunsa pe undeva, o sa o scanez si o sa afisez pozele :D, tin minte ca atunci avea C20XE parca, nu-mi amintesc exact. Oricum, felicitari pentru masina, intrun cuvant e SUPERBA!
|
Quote:
Sper ca vara asta sa o scot din garaj sa ii dezmortesc suspensiile si rulmentii ... :D |
asa asa scoate-o sa vedem si noi ceva actiune:) niste filmulete ceva:)
|
6 Attachment(s)
Nu mam lasat pana nu am scos revista, am sters praful de pe ea, am dat un scan si iata si pozele dupa cum am promis :D
|
Merci ptr poze ...
Le-am pus bine : http://www.cardomain.com/ride/602406 |
Quote:
P.S., daca vrei ti le dau in marime mare. Dami un pm cu id-ul tau si ti le trimit |
te felicit pt munca ta....dar intri la categoria "asa nu" --- doar parerea mea
|
Quote:
|
Quote:
BTW ...in 2005 nu stiu cate Wide-Body-Kit erau prin Romania ... cred ca doar 3 ... una era a mea dar cu 1 singura completare : Singura facuta UNICAT. |
Nu te contrazic, dar asta e parerea mea..oricum ti-am zis de apreciat efortul si munca depusa de tine..
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:22. |
- Copyright 2026 4Tuning