![]() |
Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi
10 Attachment(s)
....................:rolleyes2
|
Bogdane ti-a mancat ceva ani din viata masina asta ... trist ce se vede , metoda romaneasca de a carpi ceva.
|
fara suparare,in locu tau, zburam imediat coaja fara discutii
iti bati joc de mecanica cu asa ceva |
Flintstones, meet the Flintstones!
|
cam putreda fara suparare,da stiu ca u faci treaba buna bafta cu ursu.
|
mult de munca dar cu vointa se poate face.spor la treaba
|
Man...si eu care credeam ca stau prost pe partea asta desi e "de drift". E ceva ruginica dar daca e cineva care poate sa o aduca cat mai aproape de forma initiala acela esti tu! Succes si spor, tot respectul meu ca intotdeauna pt ca faci o treaba extraordinara si mai rar asa ceva.
Ne cinstim la e30! Abia astept, imi e dor maxim de voi toti |
ce o fi asa mare rugina..din ce reiese din poze este reparabil, altii merg cu ziar dat cu zmoala...se vede ca bogdan e tipicar...si ca ii place sa lucreze la jucariile lui...un exemplu ar fi tragarul, si alinierea botului. mult succes:)
|
Quote:
Gandeste-te ca cei cu Daciile sau cu alte tipuri de masini vechi nu sunt atat de privilegiati incat sa poata gasi o caroserie tzipla si sa faca recarosare..uita-te la ce "bataie de joc" asupra mecanicii au facut Dani BTL, Luci DFN, Popasan, Morcov, Fane TZY, etc...;) Lucrez de mai bine de 8 ani numai prin service-uri (mecanica+tinichigerie-vopsitorie) si am vazut masini aparent irecuperabile facute de nu stiai ce au fost..am vazut masini facute din doua, am vazut daune totale, rasturnate, schimbate lonjeroane impreuna cu tot botul...in nici-un caz nu ma sperie o podea(extremitatile), doua panouri ruginite, un prag cu contraprag si ce maruntisuri am mai gasit....nu schimbi caroseria pentru asa ceva:idea: Si mai e o chestie..eu vreau sa am masina facuta, lucrata, nu cumparata:-) Va multumesc tuturor:-) Tizule si eu abia astept intalnirea...sper sa nu vin cu ursul in 3 culori ci sa-l termin pana atunci:-) De data aceasta nu ma mai despart de bere si de gratar..anul trecut am fost bruiat de musafiri:x |
Quote:
|
Sincer sa fiu eu unul nu stiu daca m-as fi bagat sa il fac pe asta, cand mai ai atatea optiuni din care poti alege.
Nu o zic cu rautate, dar nu stiu ce inseamna pentru tine o masina "lucrata/facuta", pe parte de performanta inteleg, dar cand aproape nu mai ai de ce suda peticele .. e nasol. |
Quote:
restu nu sunt privilegiati intr-adevar , dar la urs daca exista fereastra asta de ce sa n-o folosim ? tocmai ca lucrezi in domeniu ,stii ca o masina reparata nu este o masina de fabrica , poa' s-o sufle tinichigiu cu aur, la caroserie fabrica face cea mai de calitate treaba daciile alea fac 10 000 km pe an toate la un loc , si stau in garaj |
2 Attachment(s)
Quote:
Si pasajul stanga spate..multumesc 11alex pentru ajutor in gasirea codului:-) P.S: veti vedea lucrarea la final;)..si ursul nu va mai fi chiar masina de zi cu zi...:rolleyes2 |
Quote:
Va fi masina de vineri seara? :D:D:D:D |
Tabla de cat vei folosi la refacerea caroseriei?
Cat de ajuns pasajul acela ca eu nu am gasit decat aripa cu totul cand cautam. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:50. |
- Copyright 2026 4Tuning