![]() |
Re: Stickere 4tuning
1 Attachment(s)
uite aici sticker marime maxima,pt printat,sau alte alea
|
1 Attachment(s)
asa am si eu pe calc.
|
1 Attachment(s)
as vrea si eu un sticker 4 tuning!! sunt din ploiesti.:)
|
stickere 4 tuning - 5 lei / buc
printate cu solvent rezistente la exterior; rezistenta UV pt bucuresti : ne intalnim pt provincie : 5 lei / transport contact: tel. 0723.242.840 mail. [email protected] mess. [email protected] sau PM pe forum |
tadasus,da' daca tot esti tu asa dornic sa le dai gratis,nu merge sa le pui intr-un plic,si dau eu o bere (fara alcool) cand ajung in bucuresti,sa acoperim pretul timbrului :D
|
la cat ma ajunge un sticker 4t (Stau in Craiova) .. cu cot cu taxele postale ma refer
deodorate mai aveti ??? |
cosmin,e o diferenta,deodorante = alea cu care iti dai pe tine ca sa mirosi frumos,si ODORIZANTE = alea care le pui in masina ca sa miroasa frumos.Am inteles ca din pacate odorizante luam numai de la gratian,care nu prea prezinta activitate pe forum in ultima vreme...asteptam sa mai dea pe aici...
|
Oare nu se mai poate pune intr-un nr.nou al revistei cate un sticker 4tuning,cred ca ar rezolva problemele multora dintre noi?
|
Cred ca asta ar fi cea mai buna solutie,in numarul nou sa se puna si cate un sticker/doua
|
De aceeasi parere...ca si eu mai vreau unu...deci...cine se ocupa cu revistele, poate puneti in nr. urmator...ar fi extraordinar...Multam.
|
momentan asteptam intalnirea aia in care ni se spune ca se vor da toate stickerele care au ramas de la Tuning Days....
|
dabea s-a facut nr10....nush cat de curand o sa se faca in alt numar
cautati parca nr.6...din cate tin minte avea sticker inclus...stiu ca nu mai gasiti dar nu ma injurati...era o sugestie banala:P |
1 Attachment(s)
ND-04-SPD : te astept in bucuresti sa iti dau stickerul personal si dai tu o bere (cu alcool)
Stickerele tiparite pe asta din poza...ca sa nu fie discutii... |
vreo 3 ajung si in Pitesti ? ti-am dat add acum vreo 2 minute pe mess ... astept raspuns
|
tadasus, ma ajuti si pe mine cu 3 stickere? sunt din bucuresti
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:16. |
- Copyright 2026 4Tuning