Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Propuneri/Challenges (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/17755-propuneri-challenges.html)

Yackone 06-06-08 19:38

Re: Propuneri/Challenges

mei dar nimeni nu mai deseneaza pe aici???;)

Darius DMS 08-06-08 15:48

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 1576037)
mei dar nimeni nu mai deseneaza pe aici???;)

eu da....uitate pe topicul meu si vei vedea.ca si asa nu prea te-ai uitat pe toipcul meu.daca vrei bn,nu te oblig.am incercat un concept gallardo.vezi si tu.

spor la lucru la toti:D:D

radu.3 17-06-08 12:39

Nici un challenge cam de demult...Ace Axel, mba, no limits design...da-ti-ne ceva de lucru :))...o tema, ceva, si apoi un poll :)

mba 17-06-08 15:47

Challenge dacia logan

Challenge Dacia Logan

Ca un urmator challenge ne-am gandit la extinderea gamei dacia logan. Adica orice tip de masina derivat din logan (exemple:Logan facelift, logan cabrio, suv, coupe..etc). Conditia ar fi ca noile masini sa mai semene cu actualul logan :lol::lol:.
Fiecare participant poate avea 2 proiecte.
Fiecare proiect este compus din doua desene ( 3/4 fata si 3/4 spate)
Lucrarile vor fi trimise pe [email protected] pana pe data de 29 iunie la ora 22:00. impreuna cu nickname-ul de pe forum si tipul masinii ,adik sa scrieti cabrio, suv....etc. SI apoi o sapt de vot :D .

se pot folosi orice doua poze cu logan-ul (3/4 fata si 3/4 spate).
Bafta

radu.3 17-06-08 17:56

Ahhh in sfarsit :D:D:D I`m in :):):) !!!

Darius DMS 17-06-08 18:12

Re: Challenge dacia logan

Quote:

Originally Posted by mba (Post 1596597)
Challenge Dacia Logan

Ca un urmator challenge ne-am gandit la extinderea gamei dacia logan. Adica orice tip de masina derivat din logan (exemple:Logan facelift, logan cabrio, suv, coupe..etc). Conditia ar fi ca noile masini sa mai semene cu actualul logan :lol::lol:.
Fiecare participant poate avea 2 proiecte.
Fiecare proiect este compus din doua desene ( 3/4 fata si 3/4 spate)
Lucrarile vor fi trimise pe [email protected] pana pe data de 29 iunie la ora 22:00. impreuna cu nickname-ul de pe forum si tipul masinii ,adik sa scrieti cabiro, suv....etc.

se pot folosi orice doua poze cu logan-ul (3/4 fata si 3/4 spate).
Bafta

am inceput deja............oare trebuie si imag din timpul lucrului?ca la 4tuning day?

aa...si putem modifica masina?(body kit,jante...)?

L4uR 17-06-08 19:46

darius daca citesti mai bine trebuie sa reiasa un fel de logan...un prototip...depinde si cum vrei:) ii poti face un facelift ...sti la ce ma refer...sau o masina derivata din logan

a ...si apropo .... Ma bag si eu

mba 17-06-08 21:01

darius: imaginile din timpul lucrului nu sunt obligatorii...si la masina ii poti face orice...dar sa mai semene cu actualul logan...

si sper sa fim cat mai multi...timp este destul

mitza mtb 18-06-08 02:02

Am vazut ca numele topicului este propuneri/challenges....as avea o propunere...Sa se faca si un topic pentru graffiti...Nu prea are legatura cu masinile dar are legatura cu lifestyle...:D...Deci astept un raspuns din partea voastra......si cei kare sunt dispusi sa faca un challenge cu mine...aspt propuneri:D...

radu.3 18-06-08 08:10

A fost un topic si cred ca a fost sters...vorbeste cu un moderator ca sa fii sigur :)

Tudorache$ 18-06-08 10:19

ma bag si eu

mitza mtb 18-06-08 22:58

Un id al unui moderator?:-s.....Ka nu am chef sa caut pe tot forumu:D..nu de alta..

Sau...Nu mai bine fac eu unul?:D

radu.3 19-06-08 00:01

Sau...nu mai bine folosesti butonul EDIT si nu mai postezi atata fara rost? :)

L4uR 19-06-08 12:44

Quote:

Originally Posted by mitza mtb (Post 1599682)
Un id al unui moderator?:-s.....Ka nu am chef sa caut pe tot forumu:D..nu de alta..

Sau...Nu mai bine fac eu unul?:D

ar fi bine sa te uiti acolo un a fost postat acest challenge:).. gasesti acolo mailul :)...
fiti si voi atenti cand postati...ganditi postul nu-l scrieti degeaba:rolleyes2

mitza mtb 19-06-08 22:12

I'm Sorry..

All times are GMT +2. The time now is 01:43.

- Copyright 2026 4Tuning