![]() |
Re: Propuneri/Challenges
mei dar nimeni nu mai deseneaza pe aici???;)
|
Quote:
spor la lucru la toti:D:D |
Nici un challenge cam de demult...Ace Axel, mba, no limits design...da-ti-ne ceva de lucru :))...o tema, ceva, si apoi un poll :)
|
Challenge dacia logan
Challenge Dacia Logan
Ca un urmator challenge ne-am gandit la extinderea gamei dacia logan. Adica orice tip de masina derivat din logan (exemple:Logan facelift, logan cabrio, suv, coupe..etc). Conditia ar fi ca noile masini sa mai semene cu actualul logan :lol::lol:. Fiecare participant poate avea 2 proiecte. Fiecare proiect este compus din doua desene ( 3/4 fata si 3/4 spate) Lucrarile vor fi trimise pe [email protected] pana pe data de 29 iunie la ora 22:00. impreuna cu nickname-ul de pe forum si tipul masinii ,adik sa scrieti cabrio, suv....etc. SI apoi o sapt de vot :D . se pot folosi orice doua poze cu logan-ul (3/4 fata si 3/4 spate). Bafta |
Ahhh in sfarsit :D:D:D I`m in :):):) !!!
|
Re: Challenge dacia logan
Quote:
aa...si putem modifica masina?(body kit,jante...)? |
darius daca citesti mai bine trebuie sa reiasa un fel de logan...un prototip...depinde si cum vrei:) ii poti face un facelift ...sti la ce ma refer...sau o masina derivata din logan
a ...si apropo .... Ma bag si eu |
darius: imaginile din timpul lucrului nu sunt obligatorii...si la masina ii poti face orice...dar sa mai semene cu actualul logan...
si sper sa fim cat mai multi...timp este destul |
Am vazut ca numele topicului este propuneri/challenges....as avea o propunere...Sa se faca si un topic pentru graffiti...Nu prea are legatura cu masinile dar are legatura cu lifestyle...:D...Deci astept un raspuns din partea voastra......si cei kare sunt dispusi sa faca un challenge cu mine...aspt propuneri:D...
|
A fost un topic si cred ca a fost sters...vorbeste cu un moderator ca sa fii sigur :)
|
ma bag si eu
|
Un id al unui moderator?:-s.....Ka nu am chef sa caut pe tot forumu:D..nu de alta..
Sau...Nu mai bine fac eu unul?:D |
Sau...nu mai bine folosesti butonul EDIT si nu mai postezi atata fara rost? :)
|
Quote:
fiti si voi atenti cand postati...ganditi postul nu-l scrieti degeaba:rolleyes2 |
I'm Sorry..
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:43. |
- Copyright 2026 4Tuning